El cadet femení de bàsquet el millor

Va ser el passat cap de setmana a Ibi, quan van jugar les 13 hores de bàsquet contra tres equips de categoria autonòmica –elles estan federades. L’equip anava sense massa aspiracions.
Com vam prometre dilluns, avui ampliem la informació sobre la victòria del cadet femení de bàsquet, que el cap de setmana passat van disputar a Ibi el 13 hores de bàsquet; una competició que inicialment era de 24 hores. Durant eixes tretze hores es van disputar quatre partits i la final “contra equips de categoria superior a la nostra”, informava Martin Peniza, entrenador de les pegolines, que detallava que “eren tots de lliga autonòmica, quan nosaltres estem en lliga preferent”. També revelava Peniza que el cadet femení va acudir a la competició “amb perfil baix, sense massa il•lusions, tot i que sí que sí que sabíem que anàvem a lluitar i que ho anàvem a fer el millor possible i finalment se’ns ha donat tot molt bé i hem guanyat el torneig”.

Aquesta victòria del cadet femení de bàsquet és el reflex del resultat d’ “un projecte a tres anys”, “els dos primers anys se’ns ha donat molt bé, hem eixit campiones de lliga dos anys seguits i allò més bo és que per a l’any que ve tenim una base de xiquetes que han competit enguany i que van competir l’any passat que segur que estan en els llocs més alts de la taula”, assegurava Martín Peniza.

Que el cadet femení va fer una bona actuació a Ibi ho va tenir clar l’entrenador de l’equip en el moment que es va fixar en el fet que molta gent acudia a veure els partits que disputaven les pegolines.

Tota aquesta expectació i les bones crítiques que va despertar el cadet femení del Club de Bàsquet Pego també es tradueix en què aquest té una bona cantera i l’entrenador del cadet anava fins i tot més lluny afirmant que “sempre l’ha tinguda” i és que quan ell entrenava a Gandia “sempre els equips de Pego solien estar en bones posicions”. Sobre el bàsquet femení manifestava Peniza que “el femení de Pego és un dels Clubs de la zona dels més importants”. Pel que fa al bàsquet pegolí general l’entrenador del cadet femení explicava que “s’està fent un treball bastant bo i el que s’intenta és que els xiquets no es deixen el bàsquet a mesura que van fent-se major”. Destacava que “la cantera està a l’altura de pobles amb major població i amb major tradició de bàsquet”.

Destacava Martín Peniza el treball de les joves, “que han estat molt dur”, només pel simple fet que ell mateix es reconeix ser “molt exigent” amb les jugadores i aquestes, assegura, “ho han fet molt bé durant tot l’any. Han millorat molt” i està segur que “l’any que ve, estiga jo o no entrenant-les es tornarà a parlar del cadet de Pego”.

413 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!