El BNV de Pego tria demà al candidat o a la candidata per a encapçalar la llista al comicis municipals de 2011

Quatre noms es juguen estar al capdavant de la formació nacionalista per afrontar el que queda d’ací a les properes eleccions locals que està previst se celebren el 22 de maig de l’any que ve, Karen Lynch, Conxa del Ruste, Joan Folqués i Àngel Sendra, són les candidates i els candidats a triar.
El passat dijous, 20 de maig, el BNV de Pego va celebrar assemblea ordinària en la que es va aprovar per unanimitat la proposta de presentar 4 candidatures per a triar, entre tota la militància de la formació nacionalista, la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions locals de 2011.

D’eixa reunió van eixir dos homes i dos dones: Àngel Sendra, Conxa del Ruste, Joan Folqués i Karen Lynch.

Demà dijous, 10 de juny, a les 10 de la nit, el BNV té previst celebrar l’assemblea extraordinària en la que s’elegirà la persona que encapçalarà la llista de la formació nacionalista en els comicis municipals de l’any que ve.

Durant el temps transcorregut des del 20 de maig, el BNV ha anat testant l’opinió de la gent mitjançant diversos suports informàtics, tot i això, la votació vàlida és la demà a la nit, és per això que la secretària local del Bloc de Pego, Conxa del Ruste informava a la militància que “si alguna persona no pot acudir, es dóna la possibilitat d’enviar la papereta adjunta en un sobre (per a mantindre la confidencialitat), dins d’un altre sobre tancat amb el seu nom i la seua signatura creuant la tanca del sobre”. Aquest sobre es va pot fer arribar a l’assemblea extraordinària del Bloc “mitjançant qualsevol de les persones de la militància o simpatitzants del Bloc que han d’anar a l’assemblea del dia 10 de juny”, aclaria del Ruste.460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!