El Bloc Compromís de Pego denuncia el lamentable estat de l’antic institut

Enceta una campanya per les xarxes socials en què mostra fotos de l’estat en què es troben les instal•lacions perquè l’ajuntament agilitze la concessió de les instal•lacions. També demana a la Conselleria d’Educació rapidesa en els tràmits. Conviden a tota la ciutadania a fer pressió perquè la infraestructura no es deixe perdre.
El Bloc Compromís ha encetat una campanya per denunciar el lamentable estat en què es troba l’antic institut de Pego. No és un tema nou. De fet s’ha tracta més d’una vegada al plenari municipal. Però, davant els pocs fruits, el Bloc-Compromís tornar a posar el focus en les instal•lacions que foren educatives. Recorden que “Ja fa dos anys que tenim un nou Institut a Pego, i des d’eixe moment l’antic institut ha anat deteriorant-se a poc a poc, pel desús, pel vandalisme i per la impossibilitat de gestionar-lo des de l’ajuntament si no es completa la cessió per part de la Conselleria”.
També recorden des de la formació valencianista que el Bloc-Compromís de Pego ja “vam incorporar al nostre programa de 2011 propostes per tal que les instal•lacions revertiren en el menor temps possible per poder fer ús d’elles, pel bé del nostre poble”. Després del temps passat, el Bloc-Compromís de Pego ara manifesten “la necessitat que hi ha de prendre el projecte amb seriositat i rapidesa, abans que no quede res per salvar”. Així mateix, exigixen que “el personal tècnic i les persones amb responsabilitats polítiques de l’ajuntament facen la faena que siga precís per tal que la cessió es produïsca. D’igual forma caldrà demanar diligència a Conselleria i prendre les mesures oportunes perquè la tramitació no es faça eterna. D’eixa manera amb una inversió assumible, que a més a més suposaria donar faena al poble, tornarà aquest espai a les pegolines i els pegolins, amb totes les possibilitats que té”, asseguren.

En esta nova campanya encetada a les xarxes socials, des del Bloc Compromís de Pego “convidem a tota la ciutadania pegolina a fer pressió i donar propostes, a participar del projecte, per tal que una infraestructura com aquesta, al mig del poble, puga servir per donar cabuda a tots els moviments associatius, propostes formatives, artístiques… que podrien gaudir d’un lloc municipal on desenvolupar-se”.

Acaben la crida afirmant que “NO PODEM DEIXAR QUE CAIGA A TROSSOS !!!” i asseverant que “VOLEM QUE L’ANTIC INSTITUT SIGA PER ALS PEGOLINS I LES PEGOLINES”.
706 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!