El Bloc canvia de secretari local

Demà dissabte l’assemblea pegolina de la formació nacionalista té una de les seues cites periòdiques més importants, el Congrés Local que implica la tria de la persona que representarà al grup polític en el que queda de temps per a les eleccions municipals. Al Bloc el canvi està assegurat després que Germà Miralles avançara, mesos enrere, que no repetiria en el càrrec. Conxa Delruste es perfila com a la seua successora en el càrrec al ser la seua l’única candidatura presentada. Parlem de política municipal perquè si primer va ser el PSPV qui va, en aquest cas, reelegir el seu secretari local, Enrique Moll, ara li toca el torn al BNV, qui aquest dissabte a migdia triarà un nou secretari o secretària local en el seu Congrés Local. El ben cert és que Germà Miralles no seguirà de secretari local perquè com assegurava en un comunicat de premsa pensa que “cal donar oportunitat a altres persones que segur aportaran noves il•lusions i ganes de treballar i tirar endavant el nostre partit”. En aquest comunicat Germà Miralles explicava que “per la meua part crec que he fet tot el que he pogut durant aquestos anys”. I a la nova executiva li brindava el seu recolzament assegurant-los que “podran comptar amb mi per al que necessiten”. A hores d’ara només hi ha una candidatura presentada, la de Conxa Delruste, pel que fa preveure que serà ella qui accedisca al càrrec.

Miralles en aquest comunicat defensava que “el Bloc és l’instrument que fa falta a Pego per a la defensa d’un poble més equilibrat mediambientalment i econòmicament, més just, més igualitari, més solidari, més educat i més valencià” i tot i que reconeixia que “la situació en què estem políticament no és la que desitjaríem per a portar endavant la nostra política” també assegurava que “sempre hem sabut que és un mal menor per a evitar un Ajuntament governat pel Partido Popular”.

Generalitzant, l’encara secretari local del Bloc, assenyalava que “les polítiques del PP-PSOE no són massa diferents” per a justificar que “el Bloc és un partit que fa falta a la nostra societat per a defensar els interessos culturals, socials i econòmics de Pego i del País Valencià”.

En el comunicat de premsa Miralles reconeixia la tasca dels i les regidors del Bloc a l’ajuntament de Pego assegurant que “estic molt orgullós dels nostres regidors/es, dels d’ara i de tots els que han estat representant el Bloc al nostre poble” ressaltant d’ells i d’elles que “s’han deixat i es deixen la pell pel seu poble sense tindre un interès econòmic personal o profitós”.

Per últim, Germà Miralles introduïa la figura de l’única candidata a ocupar la secretaria local del Bloc, Conxa Delruste, descrivint-la com “una persona honesta, seriosa, treballadora i que ha donat el pas valent de presentar-se per a ser la representant de tots i totes”. A banda, Miralles deixava la porta oberta a possibles candidatures d’última hora assegurant que “qualsevol persona que vulga pot presentar-se i també tindrà el meu suport, ja que crec que tots els nostres militants són vàlids per poder fer aquesta tasca”.

L’elecció de la nova secretària o secretari local tindrà lloc demà dissabte a migdia a Les Aigües de Terele.

563 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!