El 5 i 7 continuen sent els números més demandats a Pego

Enguany s’han demanat en les administracions valencianes dècims acabats en 12, per coincidir amb la data de les fortes pluges i les inundacions registrades a la Marina Alta el passat mes d’octubre. Pego continua, però en la tradició d’elegir dècims que acaben en 5, 7 i 9, com és estès arreu de l’Estat Espanyol. Si enguany el gros de la loteria acabés en 12, de segur que la major part de les poblacions veïnes de El Verger, Beniarbeig i Els Poblets, tornarien a ser protagonistes de la informació de tot l’Estat Espanyol, perquè en aquestes poblacions s’han acabat els dècims amb aquesta terminació, ja que és el dia en què va caure la tromba d’aigua que va afectar intensament la Marina Alta, causant molts danys a les poblacions anomenades, a més de les de Calp i Xàbia. A Pego la cosa és diferent, perquè tot i que si que hi ha hagut gent que ha demanat per la terminació 12, com confirma Fernando Sendra, soci fundador del Saurí d’Or, els costums continuen inamovibles i el 5 i el 7 són els números estrella per a acabar les sèries, el 9 tampoc es queda curt.

Les supersticions, per dir-ho d’alguna manera, al voltant de les terminacions dels dècims de loteria no es donen tan sols a Pego, ja que els responsables de les principals administracions de loteria de la ciutat de València asseguren que les terminacions més demandades per al Sorteig Extraordinari de Nadal d’enguany, que com és tradicional se celebrarà dissabte que ve 22 de desembre a Madrid, són el 13, el 22, el 25 i el 69, així com el 15 per ser la xiqueta bonica. Així mateix, van apuntar que enguany, com succeeix habitualment, es venen abans els dècims que acaben en número imparell, en especial, quan finalitzen en 3, 5 i 7. Les terminacions menys sol•licitades i, per tant, les que s’esgoten més tard són el 0 i l’1.

Les vendes de loteria de Nadal a Pego s’han incrementa en un dos o tres per cent, tot i que no es podrà confirmar la xifra fins dijous, dia en què les associacions del poble han de tornar al Saurí d’Or els dècims o les paperetes que no han aconseguit vendre durant aquest període.

Les vendes per Internet s’han incrementat molt lleument en aquest 2007. El telèfon continua guanyant-li terreny. “Hi ha més gent de la que pareix que truca al Saurí d’Or per a demanar algun dels números que ací es venen”, confessava Fernando Sendra.477 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!