Eduardo Cabrera, nou president de l’Agrupació Musical de Pego

Estarà acompanyat per una junta renovada en el seu 50%, aproximadament: Maria Vidal, Anna Miralles, Fernando Siscar, Josep Seresola, Marc Pastor; Llorenç Seguí, Ana Salort, Miquel Seguí i Gerardo Martínez. Entre els projectes de futur de la nova Junta Directiva de l’Agrupació musical de Pego, consolidar el nivell musical o ofertar altres especialitats musicals.
Ahir dijous per la nit, se celebrava assamblea general a l’Agrupació Musical de Pego. Entre els punts de l’ordre del dia, hi havia l’elecció d’una nova Junta Directiva. L’elecció va estar senzilla, ja que només es presentava una única candidatura, l’encapçalada per Eduardo Cabrera Tamarit, que ha esdevingut nou President de l’Agrupació Musical de Pego.

Eduardo Cabrera fa 34 anys que és músic i no li ve de nou el procedir de la Junta Directiva perquè en forma part des de fa 8 anys. Durant este període de temps ha estat vocal, secretari i tresorer. Així mateix, ha estat l’encarregat de realitzar els grups en els últims anys.

Pel que fa a la resta de membres que conformen la nova Junta Directiva, una part important de la mateixa es renova. Així, entren de nou Maria Vidal Miralles (11 anys de música), Anna Miralles Guitart (9 anys de música), Fernando Siscar Cabrera (13 anys de músic), Josep Seresola Siscar (24 anys de músic), Marc Pastor Alemany (5 anys de músic). Continuen al si de la Junta Directiva: Llorenç Seguí Miralles (12 anys de músic), Ana Salort Guerrero (col·laboradora en els concerts i proffessora a l’escola de música), Miquel Seguí Seguí (13 anys de músic) i Gerardo Martínez Tamarit (26 anys de músic).

Alguns dels projectes de futur del nou President i la seua Junta Directiva se centren en consolidar el nivell musical de l’alumnat de l’escola i dels membres de la banda; ofertar altres especialitats musicals, continuar en la millora de les infrastructures amb que comtpa l’Agrupació Musical de Pego, ampliar les activitats de la banda jove, seguir fomentant les jornades de convivència i intentar ampliar les activitats de l’agrupació musical, entre d’altres.

Aprofitant la notícia del canvi de directiva de l’Agrupació musical de Pego, informar que durant este mes de maig i el proper mes de juny les persones interessades a educar-se musicalment, ja poden passar per l’escola de música per informar-se. Ho poden fer totes les vesprades de 17 a 20h., passant-se pel C/ Ràfol d’Almúnia. Allí es poden recollir els impresos necessaris per fer la matricula. L’Escola oferta per al curs que ve totes les especialitats d’instruments de vent així com piano, guitarra, escola d’adults, entre d’altres.
530 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!