Dos notícies en xifres com a protagonistes

D’una banda, la desocupació, que a la comarca de la Marina Alta baixava per segon mes consecutiu amb els resultats globals de maig. I que per segon mes consecutiu Pego es distingia d’eixa baixada de l’atur del mes de maig sumant dos noves persones desocupades. De l’altra, la pluja que va precipitar a Pego la matinada de dimarts, 102 litres per metre quadrat.

Així, si el nombre de persones sense feina durant el mes de maig se situa en 14.687 a la Marina Alta, el que suposa, en relació al mes d’abril, un descens de la desocupació de 389 persones al còmput comarcal, dades en positiu les aportaven localitats grans com Calp, Xàbia, Dénia i Ondara. A Pego, com en el mes d’abril, la situació era la contrària, ja que se segueix sumant gent a la llista de l’atur. L’únic positiu que es podria traure del resultat del mes de maig és que només eren dos les persones que engreixaven l’atur, arribant, la xifra a les 854, la més alta fins ara.

D’altra banda, despús-anit, segur que molta gent es va despertar, en algun moment, pel fort soroll de la pluja que a Pego va arribar a precipitar fins a 108 litres per metre quadrat. Les conseqüències no van estar més que les habituals: camins rurals que acumulen terra que s’ha desplaçat de bancals o caminals i que dificulta la circulació dels vehicles a motor. Per la resta, poc més. I és que la ubicació del municipi de Pego el salva de possibles inundacions, com les que van haver a Dénia, on en curt espai de temps, de al voltant de 4 hores, es va produir complicacions en algunes carreteres i carrers. El més destacat era la suspensió de les classes en precaució que la pluja no cessara i davant dels problemes que es produeixen en els accessos a alguns col•legis i instituts. En la matinada de dimarts a Dénia es registraven 65 litres per metre quadrat. A Pego se superaven els 100 litres per metre quadrat eixa mateixa matinada.


410 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!