Dorsal – 19, l’atletisme al nou any

Comença un any nou, com sempre, cada 1 de gener, aquest de 2009, un any que com tots els anys des de fa ja… no sé … els atletes del Dorsal-19 no coneixen ni començament ni acabament d’any que amb tan sols 13 dies que portem d’any ja són 4 les curses corregudes, Volta a Peu a Xeraco, Km. Vertical de Gandia, Mitja de Sagunt i Divina Pastora en València. A Xeraco, 15 km. corregueren 17 atletes que encapçalats per Carles Siscar Bay, 53 minuts foren: Enric Llambies, 54m., Carme Sala 56m. Vicens Pastor 53m. i seguiren Ivars Descals, Vicent Sendra, Pons Soriano, Pascual Sendra, Arbona, Vicent Sala, Laura Pascual, David Camps, Ximo Sala, Cristina Pons, Hèctor Perelló i Maria Morell; En el Km. Vertical de Gandia, Palacios Costa amb 1h, 21m, 46s. David Camps amb 1h, 35m, 28s. i Ximo Sala 1h, 44m, 16s.
A Sagunt Carme Sala 1h, 31m, 03s. Vicent Sala i Gerard amb 1h, 40m, 30s i en el 10 km. de Valencia, carrera Divina Pastora Ferran Mas Siscar amb 40m.

Les pròximes cites on tenen posades els atletes del Dorsal-19 les seves aspiracions particulars són les curses de Santa Pola, millor mitja marató d’Espanya i la Marató de València que enguany es celebra el mateix dia que la de Sevilla i es possible que algun dels nostres corredors es traslladen a la capital andalusa per portar el nom de Pego arreu de tota la geografia espanyola.

Avisar també a les dones pegolines que enguany es tornarà a celebrar la caminada-carrera de la dona al igual que l’any passat, serà el dissabte 7 de març i esperem que la participació siga més nombrosa que la de l’any anterior, així que, a preparar-se i anar fent proselitisme per a que l’edició de 2009 siga tot un èxit.

Després esperar la XXVII edició de la volta a Peu a Pego que es celebrarà el primer dissabte de maig dia 2 a partir de les 5 de la vesprada en les pistes del Pujol. Per a poder afrontar la cursa de Pego amb garanties hi ha que començar a entrenar ja.


Ferran Ferrando
Club Dorsal-19
http//dorsal19.blogspot.com
426 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!