Dorsal 19 continua corrent fort

Màximo Folqués Lorente entrava tercer en la III cursa popular del Poble Nou de Benitatxell. Va necessitar 26:48 per a creuar la línia de meta. També hi va haver victòria pegolina a les categories de veteranes C, aleví femení i prebenjamí masculí.
L’atletisme pegolí està d’enhorabona. El Club Dorsal 19 sabem que té cada vegada més membres i que, si no tots, la majoria són fidels a les, cada vegada més constants, curses populars. Entre tots els atletes que formen el Club Dorsal 19, darrerament destaca Màximo Folqués Lorente que no para de millorar els seus registres personals. Ho ha tornat a demostrar a Benitatxell. Creuava la línia de meta en tercera posició amb 26:48. Això el situava segon en la categoria de sènior masculí.

En la categoria de veterans C femení, en la tercera posició trobem a una pegolina que disputava la prova sota un dorsal atzubià, es tracta de Mariló Ferrer Bay.

Però la III cursa popular del Poble Nou de Benitatxell ha donat més alegries a l’atletisme pegolí. Des de la regidoria d’Esports ens informen que la cantera d’atletes pegolina continua prosperant cada dia més. El passat cap de setmana a la cursa popular de Benitatxell, en categoria Aleví Femení les atletes pegolines van protagonitzar un triplet: van pujar al pòdium Ana González Duran, Lorena Gonzàlez Ortolà i Amalia Sendra Ferrando, tres alumnes de l’escola municipal d’atletisme de Pego.

En prebenjamí masculí un altre pegolí va pujar al més alt del pòdium, Carlos González Durán.