Divendres tindrà lloc la primera de les activitats de les I Jornades Culturals d’Atzaïla

Es tracta de la presentació del llibre ‘Valencians sense ADN’, Premi Octubre ‘Joan Fuster’ d’assaig 2015, de l’escriptor Ferran Garcia-Oliver, qui serà introduït per Tomàs Llopis. L’acte es desenvoluparà a la Casa de Cultura a les 20h. Les I Jornades Culturals d’Atzaïla continuaran divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre a la Casa de Cultura i el Teatre municipal.

lllibreDivendres 21 d’octubre té lloc la primera activitat de les I Jornades Culturals d’Atzaïla, una iniciativa que té voluntat de continuïtat i que pretén assentar una data fixa per a la seua celebració. Les I Jornades Culturals d’Atzaïla desitgen convertint-se en un referent per a l’agenda cultural de Pego, de la Marina Alta i de la Safor.

Salvador Bolufer, una de les persones que s’ha encarregat d’organitzar estes I Jornades Culturals d’Atzaïla, explicava a Ràdio Pego que, en les futures edicions ja es pensa en ampliar el nombre d’activitats programades, barrejar-hi també la gastronomia, crear un premi literari i, sobretot, incloure en les Jornades Culturals d’Atzaïla les escoles i l’institut de Pego.

La presentació del llibre Valencians sense ADN de Ferran Garcia-Oliver, demà divendres 21 d’octubre, a les 20h., a la Casa de Cultura és, a parer de Salvador Bolufer, «un gran començament» per a les I Jornades Culturals d’Atzaïla perquè l’exemplar que es donarà a conèixer a Pego és «una passada i una potència de llibre», qualificava el coordinador de les I Jornades Culturals d’Atzaïla. Però confessava Bolufer que la presentació és una excusa per poder «ajuntar en una mateixa taula a dos escriptors guanyadors d’un Premi Octubre», Tomàs Llopis (Premi Octubre ‘Andròmina’ de Narrativa, 2012 per Hi ha morts que pesen cent anys) i Ferran Garcia-Oliver (Premi Octubre ‘Joan Fuster’ d’assaig 2015 per Valencians sense ADN).

Les I Jornades Culturals d’Atzaïla comptem amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego.

1223 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!