Diumenge, Pego es concentra contra el silenci que mata

A les 12 del migdia, a la Plaça del Mercat es durà a terme la novena concentració contra la violència de gènere.
Després que dijous, 22 de novembre, Pego es vacunara contra la violència de gènere de la mà de la III Campanya organitzada per Màtria, Associació de Dones i portada fins ací pel Grup de dones Cabal. Pego acull diumenge a les 12 la novena concentració contra la violència de gènere.
Fins ara, a Pego, centenars de persones anònimes s’han compromés a desenvolupar les seues relacions en igualtat amb les persones del seu entorn, sense estereotips que denigren la dona. Ha pensar dos vegades quan s’enfade de no resoldre els problemes amb violència i a actuar davant actes de violència de gènere denunciant-los perquè la violència de gènere no és privada.
El proper diumenge, 25 de novembre, dia internacional per l’eliminació de la violència de gènere Pego té una nova oportunitat per demostrar que és un poble compromés amb totes aquelles dones anònimes que patixen, en silenci, el maltractament de les seues parelles. La regidoria d’Igualtat i dones junt al grup de dones Cabal ha organitzat la novena concentració contra la violència de gènere al municipi sota el lema ‘El silenci mata’. La concentració es durà a terme a les 12 del migdia a la Plaça del Mercat.
589 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!