Dissabte, nova reunió per avançar en el projecte de l’antic institut de Pego

Durant la cita que tindrà lloc al pati de l’antic centre educatiu a les 18h., les associacions o persones interessades a presentar un projecte o sol·licitar un espai al vell institut podran entregar les fitxes de registre que es van repartir en la reunió del passat 26 de setembre i que també es poden descarregar per internet.
Dissabte 24 d’octubre, a les 18h., el pati de l’antic institut de Pego tornarà a acollir una nova reunió per a avançar en la seua reobertura. L’Assemblea Oberta de Pego i l’Ajuntament de Pego, a través de la regidoria de Participació Ciutadana tornen a citar a totes aquelles associacions interessades a disposar d’un espai per poder reunir-se, per poder emmagatzemar material, poder assajar i altres qüestions. Així mateix, també citen a totes aquelles persones que estiguen interessades en desenvolupar un projecte. Tant unes com les altres podran presentar, si no ho han fet ja, un dels dos models de registre de fitxes preparats per a l’ocasió. Este servirà per poder organitzar l’espai i alhora començar a gestar el que, l’Assemblea Oberta ha vingut a denominar, l’Assemblea General de l’Institut, on estarien integrades les associacions i l’Ajuntament de Pego. Es tractaria del màxim òrgan de decisió i representativitat del futur espai multidisciplinar.
El principal objectiu del model base que està treballant entre l’Assemblea Oberta i la regidoria de Participació Ciutadana és «garantir la màxima igualtat entre tots els col·lectius a l’hora de decidir sobre assumptes del centre».

Recordem que el model base pretén que eixe espai —que ha d’albergar associacions molt diverses— dispose de «pluralitat ideològica» per a poder «treballar i crear llaços entre associacions i diferents persones i compartir experiències i sabers» perquè es convertisca en un centre cultural que permeta enfortir el teixit associatiu i cultural del poble.
613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!