Dissabte, Mig Any de Carnestoltes a Pego

A partir de les 11 de la nit al recinte multiactivitats de ‘La Trilladora’. És la IV edició d’esta cita a Pego que acomiada l’estiu el segon dissabte del mes de setembre.
Amb la proximitat del 15 de setembre a les portes, Pego deixa enrere l’horari d’estiu (amb alguna excepció com Ràdio Pego), per a començar amb bon peu l’agenda festiva. Ho fa amb força amb la quarta cita amb el Mig Any de Carnestoltes. La regidoria de Festes continua amb l’aposta del segon dissabte de setembre que és quan, més o menys, la gent torna del mar. Apuntava Raül Tamarit, regidor de Festes, que en esta ocasió l’ajuntament s’ha decantat per contractar dj’s de renom per a l’esperada cita.

A partir de les 23 hores i, fins les 6 de la matinada, estarà activa la festa. Informava Tamarit que les portes estaran obertes per a tot el món, sense restricció d’edat, ja que és una festa, comentava el regidor, on acudixen famílies senceres. No obstant, si que deixava clar que “la venda d’alcohol estarà prohibida als menors d’edat”.

Tot apunta que, si el temps ho permet, hi acudirà bastant gent al Mig Any de Carnestoltes de Pego. Almenys això és el que indiquen les xarxes socials. Recordava Raül Tamarit que esta cita permet disfressar-se amb indumentària més lleugera, la que permet l’oratge encara templat de l’estiu, tot i que en els últims dies la frescoreta s’ha fet sentir.

Com s’apuntava un poc abans, el Mig Any de Carnestoltes és l’inici d’una agenda intensa d’activitats abans d’acabar el 2013.

Raül Tamarit, regidor de Festes, acabava convidant a tot el poble i dels pobles veïns al Mig Any de Carnestoltes perquè, recordava que “tot el que fa la regidoria de Festes és perquè la gent s’ho disfrute”.

494 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!