Dissabte manifestació a la Marina Alta contra el genocidi a Gaza

La cita és a la 1 de la vesprada des de la Creu Roja de Dénia –si plou serà una concentració a la Plaça de l’Ajuntament. L’objectiu és demanar l’aturada de la invasió de l’exèrcit israelià a Gaza que ja ha provocat més de 1.100 morts. L’acte el convocat la Plataforma contra el genocidi a Palestina. La Marina Alta no vol quedar-se callada davant la situació que actualment s’està vivint a la Franja de Gaza, és per això que gent anònima de la comarca va decidir crear una plataforma per a mobilitzar la població davant l’atrocitat que s’està produint sobre el poble palestí. Així va nàixer la Plataforma contra el genocidi a Palestina a la Marina Alta, com explicava dimarts passat per a Ràdio Pego Óscar Mengual, un dels seus membres.

Els objectius de la plataforma amb aquesta manifestació són diversos: “Demanar l’aturada del foc amb caràcter immediat a la Franja de Gaza i per altra banda que el Govern d’Israel cesse l’agressió i ocupació de Gaza […] el que desembocaria en la solució negociada del conflicte”. I l’objectiu últim, apuntava Óscar Mengual “seria disoldre’ns perquè significaria el conflicte s’ha solucionat”.

D’altra banda, ahir el president d’Esquerra-Pego i conseller nacional per la Marina Alta, Saül Ortolà donava suport, a través d’un comunicat de premsa, a la plataforma demanant l’assistència massiva a la manifestació comarcal a favor de la pau a Gaza i per la finalització dels atacs d’Israel ja que declarava Ortolà que “la comunitat interncaional no pot restar callada front a les agressions massives a civils”, així mateix el president d’Esquerra-Pego expressava que “Israel ha de parar immediatament els atacs i ha de complir les determinacions del Conveni de Ginebra deixant atendre i evacuar a les víctimes”.

La manifestació convocada per la Plataforma contra el genocidi a Palestina és aquest dissabte, 17 de gener, a la 1 de la vesprada a Dénia. Eixirà des de la Creu Roja i passejarà pel carrer Marqués de Campo fins a la Plaça de l’Ajuntament pel carrer Cop. L’organització ha previst que si plou es farà una concentració a l’ajuntament a la mateixa hora, la una de la vesprada.

556 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!