Dissabte es presenta a Pego la candidatura de la coalició d’Esquerra Republicana – Esquerra Unida

L’hora fixada és la 1 del migdia. El lloc, la Casa de Cultura de Pego. Hi intervindrà Joan Tardà, diputat al Congrés dels Diputats per ERC, Ester López, diputada a les Corts per EU i el portaveu d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà. Prèviament, els diputats signaran el llibre d’Honor de l’Ajuntament de Pego.
En encetar-se el 2015, Esquerra Republicana i Esquerra Unida de la Marina Alta, anunciaven que havien arribat a un acord per a concórrer conjuntament a les eleccions municipals de 2015 a la comarca.

En aquell moment, el president d’Esquerra Republicana a la Marina Alta i també portaveu d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà, explicava a Ràdio Pego que esta unió venia donada per les reiterades trobades de les dos formacions «lluitant a peu de carrer». El que, per al republicà, és normal que derive en un acord atès que “és normal que acabes buscant organitzar-te políticament amb la gent amb la que estàs treballant i amb la que estàs trobant-te ajudant a la gent” habitualment.

Amb esta base, Esquerra Republicana i Esquerra Unida van decidir buscar una fórmula de mínims per a intentar, sumar també més gent o més organitzacions o col·lectius que estan apareixent darrerament en el panorama polític per a intentar crear una candidatura d’ample espectre.

L’acord de mínims signat es basa en quatre pilars fonamentals:
-La justícia social
-La transparència
-La participació.
-La cultura pròpia del País Valencià

Amb el pas dels dies l’acord ha anat concretant-se i demà dissabte, es presenta a Pego la candidatura d’esta coalició per a les eleccions municipals. Ens avançava en aquell moment, Saül Ortolà que a Pego «ens presentem com una coalició de partits Esquerra Republicana – Esquerra Unida» i ja ens avançava que la presentació serà a les 13h., a la Casa de Cultura de Pego amb la presència del diputat d’ERC, Joan Tardà i la cap de llista d’EU a les Corts Valencianes per Alacant, Esther López. També intervindrà el propi Saül Ortolà com a portaveu d’Esquerra-Pego.
Prèviament a la presentació de la candidatura, Tardà i López, tots dos diputats, visitaran l’Ajuntament de Pego per a signar en el llibre d’Honor.
621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!