Dissabte coneixerem les capitanes mora i cristiana de 2013

Serà en la festa de presentació que organitza la Junta Central de Moros i Cristians. Des de les 21 hores trobarem, sopant, les filades al recinte multiactivitats la Trilladora. A les 12 serà el moment de donar a conèixer, oficialment, les capitanes de 2013. Després hi haurà orquestra.
La Junta Central de Moros i Cristians de Pego us convida a la presentació de les capitanes 2013. En ella, la música en directe serà ben present, des de primeres hores la banda de música amenitzarà, de tant en tant, el sopar de germanor i també l’acte de presentació. En acabar este, el torn serà per a l’orquestra ‘Gran Ibiza’, indicava la presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians de Pego, Fani Vicens.

El dissabte, 8 de juny, a les 21 hores, la totalitat de les filades es trobaran a taula al redinte multiactivitats La Trilladora. Recordava Vicens que “és un acte obert i que pot vindre qui vullga de fora [de les filades]”. Només cal avisar algú vinculat amb el Moros i Cristians per tal d’afegir taules i cadires, ja que el sopar és de pa-i-porta. Fani Vicens manifestava que li agradaria “que vinguera gent, sobretot per les capitanes, perquè sempre fa més il·lusió”, assegurava.
A la mitjanit, tindrà lloc l’acte de presentació de la capitana mora, l’Ha-ben-sahina, Cristina Santamaria i la capitana cristiana, l’Algarada, Inma Sanchis. Abans, però, es lliuraran els premis dels cartells anunciadors de la festa de Moros i Cristians d’enguany.

En acabar la presentació, l’orquestra ‘gran ibiza’, fins a la matinada. L’entrada és de 5 anys i inclou unah consumició. Fani Vicens convidava a tot el poble a conèixer les capitanes de 2013, alhora que poden anar animant-se per al que vindrà amb Moros i Cristians.
454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!