Dimarts Ràdio Pego només s’escoltarà al nucli urbà de 8:30 a 14:30h.

La causa és que la Diputació d’Alacant durà a terme una revisió del centre de transformació que dóna servei al reemissor de Ràdio Pego, en base al Miserà. En conseqüència d’aquest fet, el ‘Taula Oberta’ previst per a demà dimarts, en què parlarem amb Vicent Morera i Juanjo Ortolà sobre el seu nou llibre sobre la Vall de Gallinera, serà repetit per la vesprada de 17 a 18 hores.
Demà dimarts, des de les 8:30 del matí i fins les 14:30 hores, l’emissió de Ràdio Pego només es podrà escoltar al poble de Pego, ja que la Diputació d’Alacant va a dur a terme una revisió del centre de transformació que dóna servei al reemissor de Pego on està situada l’antena de redifusió de Ràdio Pego. Eixos treballs necessiten la desconnexió de l’antena per poder dur-se a terme. En previsió l’emissora posarà en funcionament l’antena auxiliar que està situada al terrat dels nous estudis de Ràdio Pego. Així l’emissió s’escoltarà en tot el casc urbà, com si no passés res. No obstant, l’emissió no arribarà a totes les zones del terme municipal ni altres àrees en les que normalment s’escolta Ràdio Pego amb claredat.

Davant aquestes circumstàncies, Ràdio Pego, ha decidit repetir el ‘Taula Oberta’ que es produirà demà dimarts i en què s’entrevistarà al col•laborador d’aquesta casa en el ‘Pego, París, Londres’, Vicent Morera i a Juanjo Ortolà, coautors de ‘Vall de Gallinera. Per camins de moriscos i mallorquins’. El llibre serà presentat divendres, 10 de juny, a les 20 hores, al Saló de plenaris de Benialí dins la XI Festa de la Cirera de la Vall de Gallinera. La repetició del ‘Taula Oberta’ serà el mateix dimarts de 17 a 18 hores.466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!