Dilluns arriben les aules prefabricades del Carolina Sala


L’empresa ABC Arquitectura modular és l’encarregada de les aules que s’instal•laran al complex esportiu de La Trilladora i que albergarà com a màxim 14 mesos l’alumnat i professorat del Carolina Sala. La Conselleria d´Educació encara no ha donat data d’inici per a l’enderrocament i reconstrucció del col•legi.

Per fi, tenen data d’arribada les aules prefabricades que albergaran els alumnes i professors del col•legi Carolina Sala. Serà el dilluns de matí quan està previst que l’empresa «ABC Arquitectura Modular» , a la que conselleria ha adjudicat el projecte, arribe amb els barracons i comence a distribuir-los pel complex esportiu de La Trilladora. Aquest és el primer pas per veure construït un nou edifici que substitueixca l’actual, deficient i obsolet.

Els nous barracons, tot i ser una solució transitòria, tindrà l’avantatge de comptar amb aire condicionat, tant fred com calent, una deficiència que no presentava l’actual edifici.

El regidor d´Educació, el nacionalista Àngel Sendra ha explicat per a Ràdio Pego que la distribució inicialment programada per l’empresa adjudicatària patirà algunes modificacions mínimes que beneficiaran el funcionament del complex d’aules prefabricades. L´Ajuntament s’encarregarà de donar solució a aquestes millores.

Tot i que encara es desconeix la data d’inici de les obres de reposició del centre d’infantil i primària. El lloguer de les aules prefabricades és de 14 mesos, fet qualificat com a positiu pel regidor d´Educació, perquè significa que la Conselleria té intenció de no retardar molt més les obres.399 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!