Dilluns arriba la programació d’estiu a Ràdio Pego

Des de les 8 del matí i fins les 14.00 hores “L’Ombra de la Figuera” de Ràdio Pego t’acompanyarà amb la frescor que demana l’estiu. Un magazine que inclourà música, entreteniment, consells útils i la informació més actual i divertida. Els informatius canvien de dia. A partir de dilluns es realitzaran dimarts i dijous a partir de les 13 hores. L’estiu, com és sabut, ho modifica tot i Ràdio Pego no és una excepció. Així, a partir del dilluns 2 de juliol, una vegada passades les festes de moros i cristians i patronals, quan ja la gent del poble se’n baixa a la mar a estiuar, Ràdio Pego modifica la seua programació amb l’objectiu d’oferir la frescor que necessiten els mesos que venen. En primer lloc, començarem a les 8 del matí i acabarem a les 14 hores a “L’Ombra de la Figuera”, un magazine amb diverses seccions.

De 8 a 9: “El despertino”. Un espai que inclourà, a més de música, els números de la sort, l’oratge, l’estat de la mar i efemèrides.

De 9 a 10: “El kiosquet”. Un recull de premsa ampliat que incorpora música, però que no deixa de banda les notícies dels diaris de tirada valenciana i nacional per a estar enterats i enterades de tot el que passa.

A les 10 el microespai “La cuina en casa”

De 10’10 a 13 hores. Franja horària dedicada, majoritàriament, a la música més fresca que es pot trobar. Un espai en què els telèfons de Ràdio Pego estaran oberts per a rebre qualsevol suggerència musical i dedicatòries. Tres hores en les que es podran escoltar consells puntuals i alguna coseta més.

De 13 a 14 hores. Dimarts i dijous: “Informatius Ràdio Pego”

Dilluns i dimecres: “Amanida” on es combinaran entrevistes i notícies curioses i interessants d’actualitat.

Divendres: “Agenda Cultural”, programa en el que repassarem les festes dels pobles de la comarca i en el que contactarem amb els protagonistes de les diferents festes que es vagen donant per tots els pobles.
555 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!