Dijous s’obri la piscina municipal ‘La Trilladora’

Des del 23 de juny i fins a final d’aquest mes en curs la piscina descoberta la instal•lació romandrà oberta des de les 16 h. fins a les 19h. Durant el mes de juliol i agost la piscina descoberta estarà oberta, ininterrompudament, des de les 11 del matí fins a les 21h. Dissabte i diumenge restarà oberta d’11 a 20h. D’altra banda, aquesta nit s’acomiada de la graella ‘Esports a Ràdio Pego’ amb la regidora d’Esports eixint i el regidor d’Esports entrant, Marian i Raül Tamarit.

Estem a punt d’entrar a l’estiu, dijous tindrem la nit més curta de l’any coincidint amb la festivitat de Sant Joan i el solstici d’estiu i la calor ja comença a apretar; és per això que la Regidoria d’Esports, com tots els anys per aquestes dates, obri la piscina municipal ‘La Trilladora’. Així, des de dijous, 23 de juny, tots els pegolins i totes les pegolines podrem gaudir de la piscina descoberta municipal.

En el mes de juny, estarà oberta per les vesprades de 16 a 19hores. Serà durant els mesos de juliol i agost quan la piscina ‘La Trilladora’ òbriga des de les 11 del matí fins a les 21 hores. Durant eixos dos mesos centrals de l’estiu dissabte i diumenge la piscina descoberta estarà oberta d’11 a 20h.

Els abonaments per a tota la temporada d’estiu s’adquiriran a l’Ajuntament de Pego.


ABONAMENTS PER A TOTA LA TEMPORADA D’ESTIU

INDIVIDUAL ……………. 16 €
FAMILIAR ……………… 40 €
FAMILIA NOMBROSA ………. 32 € (20% de descompte)
PASE DIARI ……………. 1’50 €

També informem en esports que aquesta nit, de 22 a 23:30 hores i demà dimarts en la seua repetició de 14 a 15 hores, tindrà lloc l’últim programa d’ Esports a Ràdio Pego, un programa dirigit per Toni Ribera, Rixi i Dani Alemany. En aquest programa, a més d’acomiadar-se telefònicament del tennista Marc Giner, l’atleta Marc Pastor i el pilotari Néstor Portes, els tres locutors tindran com a convidats a l’eixint regidora d’Esports, Marian Tamarit i al nou regidor d’Esports, Raül Tamarit.

Aquest últim, el nou regidor d’Esports ja donava una idea de la seua política esportiva en el ‘Taula Oberta’ de dijous, qui apostava per crear escoles esportives municipals per a desvincular la subvenció dels primers equips de la de l’Escola Municipal. En principi hi hauria de futbol, bàsquet, atletisme i pilota.


458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!