Dijous Ràdio Pego acull un debat electoral amb els cinc candidats a l’alcaldia de Pego

La finalitat d’aquest debat radiofònic és que l’audiència de Ràdio Pego conega millor que és el que cada partit proposa abans de dipositar el seu vot en les urnes el diumenge 22 de maig de 2011. Des de les 12 i fins les 2 de la vesprada. El debat estarà dividit en quatre grans blocs i un últim de conclusions.
El passat 26 d’abril Ràdio Pego va remetre a la Junta Electoral la proposta de realització d’un programa radiofònic especial de debat electoral en el que es convidaria a les persones que encapçalen les cinc formacions polítiques de Pego que es presenten als comicis municipals -PP, Ciutadans de Pego, PSOE-PSPV, BNV i Esquerra-Pego- per a oferir-los l’oportunitat d’explicar, en igualtat de condicions, les seues propostes electorals als pegolins i a les pegolines.

Aquesta proposta ha estat autoritzada per la Junta Electoral Provincial deixant en mans dels òrgans de direcció la decisió d’organitzar o difondre entrevistes o debats electorals.

La proposta de Ràdio Pego consisteix en un programa de debat de dues hores en horari de màxima audiència, de 12 a 14 hores, el dijous 12 de maig de 2011. Estan convidats els candidats i la candidata a l’alcaldia de Pego de les formacions polítiques perquè, al llarg de l’espai radiofònic, expliquen les propostes del seu programa electoral, d’una manera contrastada, com implica el format debat.

L’espai radiofònic estarà dividit en 4 grans blocs (economia, infrastructures i urbanisme, benestar social i educació) i un últim bloc de conclusions o resum. En els primers 4 grans blocs els candidats i la candidata tindran 5 minuts per exposar els temes, d’aquestos 4 minuts seran explicatius i un minut serà de rèplica. En la part final de conclusions o resum els partits disposaran de 3 minuts. El total de temps d’intervencions serà de 115 minuts, deixant uns 5 minuts per presentar el programa i introduir cada tema i candidats/a.

Per sorteig –abans de començar el programa- s’elegirà l’ordre de temes a exposar i l’ordre d’intervencions. Cada candidat/a disposarà de 4 minuts per a explicar cada punt i 1 minut de rèplica.

La finalitat d’aquest debat radiofònic és que l’audiència de Ràdio Pego conega millor que és el que cada partit proposa abans de dipositar el seu vot en les urnes el diumenge 22 de maig de 2011.

Advertim a l’audiència que el programa tindrà una única emissió perquè eixa és la proposta inicial.

273 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!