Detingudes tres persones per falsificació de moneda i distribució de bitllets falsos

La detenció es va efectuar per la Guàrdia Civil d’El Verger després de l’avís d’un hipermercat d’Ondara. El modus operandi dels detinguts, un d’ells menor, consistia a efectuar compres per una quantitat poc important pagant amb bitllets de 500€, presumiblement falsos.
Una altra de les operacions que ha acabat en detenció a la comarca, realitzada per la Guàrdia Civil d’El Verger, ens porta a Ondara. El passat 23 de març la benemèrita d’El Verger va procedir a detindre a tres persones, una d’elles menors, les inicials de les quals corresponen a M.D.M.M, V.F.M i L.M.F.

La investigació va començar quan la Guàrdia Civil d’El Verger va ser alertada per empleats del Supermercat Eroski, del Centre Comercial Portal de la Marina, de la possibilitat de que les persones detingudes pogueren estar pagant amb bitllets falsos. Les sospites es van comunicar al personal de l’Institut Armat.

El modus operandi consistia a efectuar compres per un import d’escàs valor procedint al pagament amb bitllets de 500 euros. En una primera actuació dels agents, es va intervindre entre la pertinences personals de les detingudes dos bitllets de 500 euros presumiblement falsos.

Després de ser traslladades fins a la Caserna de la Guàrdia Civil d’El Verger, es va procedir a un escorcoll més rigorós, trobant oculta en la roba interior d’una de les detingudes la quantitat de 6.000 euros en bitllets de 500.

Segons la informació narrada durant la declaració en seu policial, els diners provenien de la venda d’un vehicle del que les detingudes no van poder especificar cap dada concreta.

La quantitat confiscada en esta operació va ascendir a 8.500 euros distribuïts en bitllets de 500 euros. Tots ells presumiblement falsificats.

Apunten els cossos i forces de seguretat de l’Estat que «amb esta actuació, s’ha evitat la continuació de fets delictius que venien realitzant-se en diferents comerços de la Marina Alta». Així mateix s’ha evitat «posar en circulació una gran quantitat de diners falsificats, ja que la falsificació era d’alta qualitat, arribant inclús a passar com autèntics pels detectors de bitllets que els comerciants posseïxen en els seus negocis».
592 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!