Detingudes 26 dones en clubs d’alterne del Verger i Pedreguer

La policia va realitzar els registres en el Bassot i en el Quijote. A dos de les capturades se les acusa de falsedat documental.
Nova operació en els establiments d’alterne ubicats a la N-332 al llarg de la Marina Alta. Agents del Cos Nacional de Policia han detingut a un total de 26 dones de distintes nacionalitats en el transcurs d’un control d’estrangeria realitzat simultàniament el passat 26 de setembre en El Qijote de Pedreguer i El Bassot de El Verger.

En el transcurs de l’operació, els agents van analitzar la documentació de les dones que es trobaven exercint la prostitució en ambdós establiments i van detectar que 26 d’elles es trobaven en situació irregular a Espanya. Així mateix, van apreciar indicis de falsedat en alguns dels segells d’entrada en territori.

De les 26 dones, 15 d’elles pertanyen al club El Quixot i d’altres 9 al Bassot, acusades d’Infracció de la Llei d’Estrangeria, pel que van quedar en llibertat després d’incoar-les el corresponent expedient d’expulsió. Altres dos de les detingudes van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Dénia acusades de falsedat documental.
327 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!