Des de hui està oberta la piscina municipal ‘La Trilladora’

Ho estarà fins el 31 d’agost. El seu horari és des de les 11 del matí fins a les 21h. De dilluns a divendres i de 11 a 20h. Dissabte i diumenge. Enguany el gimnàs de la piscina coberta també romandrà obert durant els mesos de juliol i agost.
Com hem dit hui, dia 1 de juliol, s’inicien moltes coses, una d’elles és el trasllat de l’activitat aquàtica de la piscina coberta a la descoberta. Des d’este matí a les 11 i fins al 31 d’agost, la piscina municipal ‘La Trilladora’ centralitzarà tota l’activitat d’aigua. L’espai, amb gespa, palmeres i altres arbres, és més idoni per a passar l’estiu amb la possibilitat de refrescar-se amb el bany.
La piscina estarà oberta de dilluns a divendres d’11 del matí a 9 de la nit. Els dissabte i diumenge es tancarà una hora més abans, per tant estarà oberta d’11 a 20h. Els preus són els mateixos que els de 2013, el pas diari té un preu de 1,50€. L’abonament de temporada té els següents preus:

– Individual: 26€ (cal aportar fotocòpia del DNI/Passaport).
– Familiar: 60€ (fotocòpia llibre de família)
– Família nombrosa: 48€ (fotocòpia llibre de família)

Els xiquets i les xiquetes menors de 3 anys, pensionistes i les persones amb discapacitat tenen entrada gratuïta.

Com a novetat, enguany la regidoria d’Esports deixa obert el gimnàs de la piscina coberta durant els mesos de juliol i agost en horari de 10 a 14h., i de 17 a 21h.
717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!