Denúncia contra Carlos Pascual per presumpta agressió


Un veí assegura que el va agarrar del coll per haver canviat el pany d’una porta sense el seu permís en un bloc de vivendes que dona a una cotxera de la seua propietat.

Tot va ocórrer el dijous a les 11 hores. Un veí de Pego va patir presumptes «agressions» i «amenaces» per part de l’exalcalde de Pego, Carlos Pascual. L’afectat, després de l’agressió, va acudir al Centre de Salut per a ser atès de les ferides patides i, immediatament i amb un comunicat de lesions, va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil on va interposar una denúncia contra Pascual.

Segons fons consultades per Ràdio Pego, l’exalcalde «té una cotxera de la seua propietat junt amb l’edifici on viu la persona presumptament agredida i on és realitzen diferents actes». El garatge «té un accés directe a l’interior de l’edifici», exactament al portal del bloc de vivendes i, Pascual, «té claus per a accedir malgrat que no té cap pis de la seua propietat». La porta que comunica el garatge de Carlos Pascual amb els pisos «es va fer quan ell era alcalde».

Els veïns afirmen que moltes persones tenen clau del portal de l’edifici per a accedir a la cotxera i, a vegades, entren a casa persones que no coneixen de res», malgrat que «el garatge té el seu propi accés i no és necessari entrar per l’edifici.

Davant d’esta situació, els veïns de l’immoble van voler posar punt i final a l’entrada i eixida de persones desconegudes de l’edifici. Els tres propietaris, un d’ells lligat familiarment amb Pascual, van acordar canviar el pany del portal del bloc. Així mateix, van bloquejar la porta que comunica la cotxera amb l’immoble. Segons la denuncia, el dijous al matí, la dona de Pascual va demanar al denunciant que baixara al portal i, després, «sense mitjançar paraula (Pascual) el va agafar del coll, donant-li un punyada i produint-li lesions, de les quals va haver de ser atès al Centre de Salut de Pego. La denuncia afegeix que durant la presumpta agressió Pascual li va dir que si no li donava una clau de la porta d’entrada a l’esmentat bloc, l’ anava a esclafar, així com tota classe d’insults.

L’home, d’avançada edat, va afirmar que, Pascual «portava una navalla per a tallar la corda amb què havíem bloquejat la porta d’accés des de l’edifici a la cotxera» i, encara que no li va agredir amb l’arma blanca, es va espantar perquè «es va posar com un boig».


596 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!