Dénia: per a construir s’hi haurà de disposar de recursos hídrics

Els programes urbanístics que puguen presentar-se en el litoral de les Marines, a l’igual que en qualsevol altre punt del terme municipal de Dénia; hauran de justificar si disposen de suficients recursos hídrics per a abastir les noves construccions si volen que s’aproven els projectes.

El Pla General Transitori (Pla de Mínims) aprovat la setmana passada per la Conselleria de Territori i pendent encara d’entrar en vigència permetrà durant els pròxims dos anys l’edificació d’un nombre de vivendes, la xifra exacta de les quals, encara està pendent de determinar, ja que el municipi no ha rebut encara el document.

Les Marines ha sigut el tema central del Pla de Mínims. El document, suposa reactivar el 18% de la polèmica homologació que preveia unes 18.000 vivendes per fases en el litoral nord de la ciutat. Amb l’entrada en vigor del Pla Transitori s’incorporaria la possibilitat de construir en els pròxims dos anys fins a 3.400 vivendes en xifres aproximades, en sòl dels sectors dels Marines més pròxims al nucli urbà.

En els últims mesos, l’ajuntament ha rebutjat tots els programes urbanístics presentats en Els Marines per la falta de recursos hídrics, al menys eixe ha sigut un dels arguments esgrimits.


226 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!