Democràcia Real Ja més indignada després del desallotjament violent de Barcelona

A Dénia, com en moltes altres ciutats espanyoles, a les 19h. es durà a terme una concentració per a rebutjar les càrregues policials i el tracte que han dispensat els mossos d’esquadra als milers d’indignats de Plaça Catalunya.
Les indignades i els indignats de Democràcia Real Ja estan més indignats que mai després de l’actuació policial del mossos d’esquadra a Plaça Catalunya davant persones que s’han oposat a la suposada neteja pacíficament. Com tantes altres vegades, les imatges de l’acció policial parla per si sola i no deixen indiferents ningú. La xifra d’un centenar de ferits és significativa i és que els indignats de Plaça Catalunya s’han mantingut pacíficament asseguts, tot i la desproporcionada actuació policial.

Davant aquesta injustificada actuació manada pel Conseller d’Interior del Govern Català Felip Puig, milers i milers d’indignades i indignats eixiran aquesta vesprada, a les 19hores, als carrers de múltiples ciutats espanyoles per a rebutjar el que ha passat a Barcelona i demostrar que les seues reivindicacions no són una tonteria. I que un partit de futbol no pot ser l’excusa per desallotjar ningú d’un moviment pacífic i net.

Entre eixes ciutats es troba Dénia, la capital comarcal de la Marina Alta. Aquesta mateixa vesprada Sandra, una de les seues portaveus explicava que a les 19h. es concentraran a la Plaça de la Glorieta que serà rebatejada com a la Plaça del Poble. A més, a les 20:30 hores faran una passejada per Dénia.

Sandra explicava com s’ha viscut des de Dénia eixe desallotjament i que se senten “molt indignats”. A més recordava que es tracta d’acampades i assembles pacífiques que s’emparen en l’article 21 de la Constitució que “reconeix l’exercici pacífic i sense armes i l’exercici d’eixe dret no necessita d’una autorització prèvia”, especificant que “en els casos de reunions en llocs públics i manifestacions es deurà comunicació prèvia a l’autoritat que només podrà prohibir-les quan existeisquen raons fonamentades d’alteració de l’ordre públic amb perill per a persones o béns”.

Recorden des de Democràcia Real Ja Marina Alta que el que estan demanant, entre d’altres coses, és “un sistema transparent, que funcione bé i que els nostres drets no siguen vulnerats”, asseverava Sandra que afegia que el que es demana és “coherència i sentit comú”. A més, deixava clar que les assembles que es realitzen a l’acampada de la Glorieta de Dénia són obertes i en elles es debateix tot el que es proposa. Assegurava la portaveu que aquestes assembles que solen celebrar-se a les 20h. són espais “per a aprendre i per a informar perquè fa molta falta”.
527 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!