Demà, plenari extraordinari per a informar sobre la ponència de valors i per a concertar l’operació de crèdit del Pla d’Ajustament

L’alcalde de Pego ja va anunciar, en l’últim plenari ordinari, que com a molt tard el 15 de maig, s’hauria de produir un plenari extraordinari per a aprovar estes dues qüestions. Finalment serà demà a les 8:15 del matí.
L’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, avançava durant el passat plenari ordinari de maig, el passat 3 de maig, que abans del 17 de maig s’havia de decidir sobre l’informe relatiu a la ponència de valors duta a terme, majoritàriament, pel departament tècnic de l’Ajuntament de Pego per a, immediatament després remetre-la a la Direcció Territorial de Cadastre perquè continue amb el procediment d’elaboració de la nova ponència de valors.

D’altra banda, com a molt tard el 15 de maig s’havia de concertar l’operació de crèdit que permeta pagar als proveïdors de l’Ajuntament de Pego després que el Ministeri d’Hisenda confirmara l’acceptació del Pla d’Ajustament del consistori pegolí i una vegada es recollira tota la informació necessària.

Tot això es tractarà demà dimarts, a les 8:15 del matí.

Així, l’ordre del dia del plenari extraordinari duu:

PRIMER.- Dictamen de la comissió informativa nº2 d’11 de maig relatiu a la ponència de valors del municipi de Pego.
SEGON.- Modificació de l’ordenança reguladora de l’impost sobre béns immobles.
TERCER.- Modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a la prestació del servei d’escoleta infantil ‘La Trilladora’.
QUART.- Modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a la utilització d’instal•lacions esportives.
CINQUÉ.- Reconeixement de crèdits nº1/2012.
SISÉ.- Justificació del conveni amb el Pego Club de Futbol 2011.
SETÉ.- Justificació del conveni amb el Bàsquet Pego 2011.
HUITÉ.- Concertació d’una operació de crèdit a l’empar del RD 4/2012.
440 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!