Demà finalitza el període de preinscripció per a l’escola infantil de Pego

Fins el 14 de maig es pot sol•licitar la preinscripció a la mateixa escola infantil de ‘La Trilladora’. Les persones interessades ho podran fer des de les 12’45 fins a les 2 de la vesprada. La regidora d’educació demana “tranquil•litat amb els horaris i les vacances perquè s’està estudiant cobrir els períodes de vacances de Nadal, Pasqua, Setmana Santa i estiu i obrir l’escola infantil de 8 a 9 del matí”. L’escola infantil acaba demà el període de preinscripció dels més menuts que vullguen assistir durant el curs 2009/10 a la mateixa. Els pares i mares interessats poden passar per l’escoleta municipal per a emplenar les sol•licituds; ho podran fer des de les 12’45 fins a les 2 de la vesprada, uns horaris “per a què la directora puga atendre amb major disponibilitat” les persones interessades, informava la regidora d’educació, Elvira Ciurana.

Durant el 14 i 19 de maig es varemaran i valoraran les sol•licituds rebudes. El 20 de maig eixiran publicades les llistes provisionals. Del 20 al 22 de maig es podrà reclamar. Del 25 al 29 de maig es publicaran les llistes definitives. Les vacants es podran assignar fins el 9 de juny.

Enguany la guarderia municipal passa a ser escola infantil el que implica que dependrà directament de la Conselleria d’Educació i per tant hi haurà alguns canvis respecte a horaris i períodes de vacances, un tema que preocupa a pares i mares, ja que es retalla l’horari d’obertura de la guarderia que era de 7 del matí a 8 de la vesprada i que a partir del proper curs serà de 9 del matí a 5 de la vesprada. A més de complir-se amb totes les vacances establertes en el calendari escolar. És per això que la regidora d’Educació demanava “tranquil•litat amb els horaris i les vacances” perquè s’està estudiant “cobrir amb escoletes les vacances de Nadal, Pasqua, Setmana Santa i estiu” a més de proporcionar el servei de l’escoleta matinal que implicarà obrir a les 8 del matí l’escola infantil. Un servei que “serà gratuït perquè es farà càrrec l’ajuntament” ja que com explicava Ciurana “hem vist que eixa hora fa falta”.

466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!