Demà el CEAM vota nous delegats i delegades

Des de les 10 del matí i fins les 6 de la vesprada, es podrà exercir el vot en la planta baixa del Centre especialitzat d’atenció a les persones majors. L’únic requisit per poder votar és aportar el carnet d’usuari o usuària del CEAM.

24991441_890580264452197_8414269927928524602_nDes què el CEAM de Pego està acreditat com a Centre especialitzat d’atenció a les persones majors, fa més de 15 anys, anualment els seus usuaris i les seues usuàries tenen una cita amb les urnes per a triar el Consell d’Usuaris, que és l’òrgan de participació dels usuaris i les usuàries en el funcionament del CEAM.

Ací no hi ha candidatures, sinó que tots i totes són electors i elegibles. No obstant això, d’una manera tàcita les regles marquen que el Consell està composat per delegats i delegades que es trien dels diferents tallers i cursos que oferix el CEAM. És a dir, que cada un dels diferents grups d’activitats procedix, d’acord amb el cens, a triar una persona, dins eixe grup, perquè els represente.

Si la persona més votada de cada grup, renunciara pel motiu que fora, a la delegació, este recauria en la següent persona més votada. D’altra banda, una mateixa persona no pot representar més d’un grup.

Els delegats i les delegades que siguen triats demà dimecres durant un any seran els encarregats i les encarregades de donar compte de les queixes i suggeriments de cada grup.

La cita amb les urnes la tenen demà dimecres. Podran votar des de les 10 del matí fins les 18 hores a la planta baixa del CEAM. Per a poder exercir el seu dret a vot hauran de presentar el carnet d’usuari del CEAM. Només eixe document serà vàlid per poder participar en la cita electoral.

 

954 Visites

Deixa un comentari