Demà dijous se celebrarà l’últim ple ordinari de la legislatura 2015-2019.

Els membres de la corporació municipal estan convocats demà dia 6 a les huit del mati en sessió ordinària per a tractar diferents assumptes.

Entre d’altes qüestions, en l’ordre del dia s’inclou un punt relatiu a la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives a l’Ajuntament de Pego per tal de dur a terme la reforma del col·legi Rosalia Bondia, seguint el procediment del Pla Edificant.

L’actuació en el Centre Públic d’Educació Infantil i Primària suposarà la creació d’un gimnàs, la substitució d’una coberta que conté amiant, la reforma de l’aulari d’Educació Infantil i la substitució de portes i finestres en l’interior i l’exterior de l’edifici principal.

En l’ordre del dia del plenari de demà també s’inclou una proposta d’aprovació d’un model de declaració de bens i activitats i possible incompatibilitats amb càrrec públic dels regidors i regidores, de cara a la constitució de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Pego, en la legislatura 2019-2023. Corporació que quedarà formada en el ple d’investidura, que, serà convocat per al dissabte 15 de juny.

702 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!