Demà comença l’operatiu especial contra incendis de Setmana Santa


Aquest operatiu especial contra incendis de Setmana Santa durarà 11 dies, fins passat el pont de Sant Vicent. Està previst que les festes comencen amb pluges a la nostra Comunitat, la qual cosa reduirà el risc de foc.

En qualsevol cas, l’operatiu de prevenció estarà format per 1.200 persones que vigilaran les muntanyes per terra i aire. Hi haurà 71 observatoris repartits per totes les comarques.

Es podrà fer foc en zones habilitades, sempre que no es decrete la preemergència 3. Està prohibida la crema de rastrolls i l’acampada fora de llocs autoritzats. La suspensió de fer foc és perllongarà fins el dilluns de Sant Vicent.


COMUNITAT VALENCIANA HUI: Matí assolellat. De vesprada creixeran nuvolades a Alacant i a València que deixaran ruixats dispersos i que de manera local aniran acompanyats de tronada, més probables a les zones de muntanya d’Alacant. Temperatures en ascens moderat respecte al valors d’ahir. Vent del mestral fluix a Castelló, i vent fluix i variable amb brises a la resta de zones, amb ratxes moderades prop de les zones de tronada.


COMUNITAT VALENCIANA DEMÀ: Dijous serà un dia assolellat en general, amb intervals de núvols baixos cap a la meitat sud. Les temperatures pujaran lleugerament respecte als valors de dimecres. El vent bufarà fluix, amb predomini de llevant i de gregal cap al litoral d’Alacant
401 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!