Demà comença el primer curs de Riscos Laborals destinat als treballadors de la construcció

Està organitzat per Creama i impartit per una empresa homologada per la Federació de la Construcció. Aquest primer curs és de 8 hores i es desenvoluparà entre el 12 i 13 de gener. El dia 19 de gener tindrà lloc un segon curs, de 20 hores. Els dos són obligatoris per tal d’obtenir la Targeta Professional de la Construcció.
Entre totes àrees que cobreix Creama Pego es troba la de formació. En aquest cas parlem de la formació bàsica que necessiten, a partir d’ara, els treballadors de la construcció per tal de poder fer la seua feina, ja que a partir d’ara se’ls exigirà per a treballar la Targeta Professional de la Construcció.

Arrel de l’aprovació del Conveni Col•lectiu del Sector de la Construcció per al període 2007-2011, es va posar en marxa el funcionament de la Targeta Professional de la Construcció, un ambiciós pla enfocat a la professionalització del sector i a l’eliminació dels riscos laborals que culmina en aquest 2012, quan es fa obligatòria la seua utilització.

Aquesta és una targeta d’identificació electrònica a través de la qual està previst que els treballadors puguen acreditar la formació bàsica per a prestar els seus serveis en una obra de construcció, tant a nivell de coneixement professionals com d’haver rebut la formació adequada en matèria de prevenció de riscos laborals. Aquesta eina avala l’experiència en el sector, la qualificació professional i la formació rebuda.

Així, Creama ha organitzat per a aquest mes de gener dos cursos de prevenció de riscos laborals perquè els treballadors de la construcció que encara no els tinguen no s’hagen de desplaçar fora a fer-los. El primer curs comença demà i consta d’un total de 8 hores repartides en entre el 12 i 13 de gener de 16h. a 20h. al col•legi Cervantes. El segon curs, de 20 hores de durada començarà el 19 de gener i es realitzarà el mateix 19, 20, 26 i 27 de gener de 16h. a 21h. també al Col•legi Cervantes.

Els dos cursos són complementaris i obligatoris per a poder obtenir la Targeta Professional de la Construcció. Els cursos tenen un cost. No obstant, la tramitació de la TPC és gratuïta.
427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!