Del 4 al 20 de juny, obert el període de matriculació per a l’escola d’estiu de Pego

Impulsada per la regidoria d’Esports, està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. La inscripció es durà a terme a la segona planta de l’Ajuntament de Pego. La matriculació pot ser per 15 dies, un mes o un mes i mig.
Queda poc perquè finalitzen les classes del curs escolar 2013/2014 i és hora de començar a planificar l’estiu. Per este motiu, des de la regidoria d’Esports s’informa que a partir de dimecres que ve, 4 de juny i fins el divendres 20, està obert el període d’inscripció per a l’escola d’estiu d’este 2014.

L’escola d’estiu està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. Estos podran acudir 15 dies, un mes i un mes i mig. El preu pel període triat és el següent:

15 dies: 40 euros.
1 mes: 80 euros.
1 mes i mig: 120 euros.
La documentació que cal aportar per a la inscripció és una fotocòpia del DNI i emplenar el full d’inscripció. Esta s’entregarà a la segona planta de l’Ajuntament de Pego, al departament d’Esports. Allí també es pot obtenir més informació sobre l’escola d’estiu.

S’ha convocat una reunió informativa, per a totes les famílies que estiguen interessades el proper dilluns, 23 de juny, a les 13h., a la Casa de Cultura de Pego.
708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!