Crítiques del Col•lectiu en Defensa del Territori al PP de Pego

Els ecologistes de Pego acusen al PP de Gil i Síscar d´utilitzar de «titella» a Ferrándiz per a arrossegar els seus vots. Afirmen que volen aconseguir els sufragis de Pascual per a urbanitzar tot el terme. La política municipal continua sent examinada de prop per tota la societat pegolina. El Col•lectiu en Defensa del Territori de Pego va analitzar ahir les connotacions polítiques que suposa l’entrada a la presó de l’exalcalde del municipi, Carlos Pascual. Sota el seu punt de vista, «José Manuel Zapata, Eduardo Síscar i Fernando Gil són els hòmens forts del PP de Pego, tenen un especial interès per aconseguir els 3.000 vots de Carlos Pascual, per a poder arrasar el terme urbanitzant en aquelles zones on s’han comprat o estan en procés de compra terres».

El CDT agrega que, perquè el PP de Gil i Síscar aconseguisca el seu objectiu, «s’han de complir dos condicions: arrossegar els vots de Carlos Pascual i que l’exalcalde no pinte res, entre altres coses perquè qualsevol pegolí sap que Pascual és incapaç de pactar amb algú que no siga ell mateix». «Creiem que és al PP a què més interessa que Carlos Pascual estiga en la presó» , assegura el col•lectiu i, per eixe motiu, «han posat de número 1 a una persona com Maite Ferrándiz, amb un perfil polític molt baix, que no va fer ni una declaració en els 8 anys que va ser tinent d’alcalde, que va desaparèixer dels plens quan el seu marit va ser inhabilitat i que serà un titella perfecte en mans del trident màgic que de veritat mana en el PP» .

El Col•lectiu en Defensa del Territori no es mossega la llengua en el seu comunicat de premsa i afirma que la «jugada del PP és perfecta i no sols tracta de donar-li la diputació a Ripoll sinó que hi ha molts euros en joc i Carlos Pascual no és més que un ninot en mans dels especuladors». Ja ho va anar, segons el mateix col•lectiu, «quan va fer aquelles actuacions delictives per a fer-li un favor a Passiego, cacic històric del poble, que va ser el que més va guanyar amb les accions de Carlos Pascual a la Marjal» i, ara, «li farà un altre favor als nous cacics».404 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!