Crida, pregó i exposició del ninot, aquest dissabte a Pego

Les Falles pegolines avancen una setmana la seua crida fallera i serà aquest dissabte a partir de les 8’30 de la vesprada des del balcó de l’ajuntament (si el temps ho permet, sinó es traslladaria al si de la Casa de Cultura). Sobre les 9 de la nit, els fallers i falleres inauguraran l’exposició del ninot a la Casa de Cultura.
Aquest cap de setmana l’activitat a Pego és frenètica, perquè a més dels actes al voltant del dia de la Dona també hi ha actes fallers. Més concretament la Crida, el Pregó i la inauguració de l’exposició del ninot. Comentava Ximo Bordes, President de la Junta Local Fallera que l’ànim està a flor de pell, ja que “a dia d’avui està tot en marxa, fent reunions, sopars, etc.”

Per a moure un poc més la cosa, el diumenge la Fallera Major de Pego, la seua Cort d’Honor i el President de la Junta Local Fallera viatjaran a València per a presenciar la mascletà des del Balcó de l’Ajuntament del cap-i-casal.

Els actes que se celebraran aquest dissabte estaven previstos per al cap de setmana que ve, però l’assistència de diverses festes de Pego a la desfilada del Regne, a València, per invitació expressa de l’Ajuntament de València ha fet avançar una setmana la festa fallera.

484 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!