Creama, Turisme i hostalers es reunixen per a preparar les II Jornades gastronòmiques de l’arrós bomba de Pego

Més de 20 establiments de restauració van acudir a la reunió que va tenir lloc ahir per a plantejar una nova edició de les jornades gastronòmiques de l’arrós. El 2013 ve carregat de novetats. La més destacada, que les II Jornades gastronòmiques es desenvoluparan els tres primers caps de setmana de juny.
Pego desenvoluparà en 2013 les II Jornades gastronòmiques de l’arrós bomba. Així es va confirmar ahir en la reunió que, de vesprada, van mantindre Creama, Turisme i més de 20 establiments de restauració de Pego. Estes jornades van nàixer l’any passat per donar a conèixer la importància i la versatilitat de l’arrós bomba pegolí.

Després d’aquella primera experiència, en la que van participar nou de restaurants pegolins, la regidoria de Creama i Turisme ha tornat a posar els motors en marxa per tal de testar la disposició dels hostalers de Pego de cara a la realització de la segona edició. La resposta ha superat les expectatives. Ahir acudien més d’una vintena de restaurants a la reunió, amb ganes de tirar endavant el disseny de les II Jornades gastronòmiques de l’arrós bomba de Pego .

Tot apunta que hi haurà moltes novetats en la reedició. L’any passat la setmana gastrònomica va tenir lloc a finals d’abril. Enguany canvia el format i no serà una sola setmana, sinó tres caps de setmana. Tampoc serà abril el mes en què es desenvolupe, sinó juny. Resumint, les II Jornades gastronòmiques de l’arrós bomba de Pego tindran lloc els tres primers caps de setmana de juny. Estes contemplaran menús diversos que giraran al voltant de l’arrós. A més, en esta ocasió s’amplia l’oferta i s’elaboraran menús per a xiquets i xiquetes. El que sí que es manté és la reserva, és a dir, que per a gaudir dels menús especialment dissenyats per a les II Jornades de l’arrós bomba de Pego, caldrà reservar prèviament.
460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!