Creama presenta un nou projecte a la Marina


Conta amb més de 600.00 euros de finançament i està destinat a discapacitats, a dones de mitjana edat amb dificultats per trobar feina i a altres col•lectius que tenen difícil la inserció laboral.

El president de Creama, el diputat popular Juan Roselló ha presentat aquest matí a Dénia el nou projecte del consorci destinat a crear treball i facilitar la tasca dels discapacitats i de les dones de mitjana edat que es troben en la dificultat de trobar feina. El projecte compta amb un finançament superior als 600.000 euros i en ell participen tres administracions.

El projecte es realitzarà en 14 mesos i beneficiarà a prop d’un centenar de persones. El projecte pretén formar bon tècnics per a ajudar als discapacitats i les famílies.

Roselló ha estat rodejat dels diferents regidors de Creama. Per altra banda, el president del Creama ha recordat la importància de que Pego s´haja reincorporat al Consorci, així com als diferents projectes que s’han encetat al municipi sota el Creama com ara l’oficina del Servef.

463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!