Creama presenta un nou projecte a la Marina


Conta amb més de 600.00 euros de finançament i està destinat a discapacitats, a dones de mitjana edat amb dificultats per trobar feina i a altres col•lectius que tenen difícil la inserció laboral.

El president de Creama, el diputat popular Juan Roselló ha presentat aquest matí a Dénia el nou projecte del consorci destinat a crear treball i facilitar la tasca dels discapacitats i de les dones de mitjana edat que es troben en la dificultat de trobar feina. El projecte compta amb un finançament superior als 600.000 euros i en ell participen tres administracions.

El projecte es realitzarà en 14 mesos i beneficiarà a prop d’un centenar de persones. El projecte pretén formar bon tècnics per a ajudar als discapacitats i les famílies.

Roselló ha estat rodejat dels diferents regidors de Creama. Per altra banda, el president del Creama ha recordat la importància de que Pego s´haja reincorporat al Consorci, així com als diferents projectes que s’han encetat al municipi sota el Creama com ara l’oficina del Servef.

415 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!