CREAMA presenta el primer cicle formatiu ‘LA TENDALOGIA’ a Pego

21 i 23 de març tindran lloc dos tallers que duen com a títol ‘Com canviar ‘la cosa’, Ja’. Estos tallers, que es realitzen a la Marina Alta tenen com a propòsit recolzar el teixit empresarial de la comarca i és per això que estan dirigits a les micropimes i, consegüentment, al comerç de proximitat.

Cartel CREAMA-LA TIENDOLOGIAA la Marina Alta s’estan realitzant, des del 14 de febrer, fins a 8 tallers formatius en els municipis que formen part de CREAMA. Estos duen com a lema comú ‘La tendalogia‘ i estan dirigits a comerciants i empresariat de la Marina Alta.

CREAMA ha organitzat estos tallers seguint la seua filosofia de fer comarca i alhora el seu propòsit de recolzar el teixit empresarial en el seu conjunt. Així, tots els pobles en què està present es realitzarà un tallers dirigits a les micropimes i, consegüentment, al comerç de proximitat. Esta nova acció tracta d’innovar en la formació que actualment s’imparteix per als comerciants i dóna cabuda a noves formes d’aprenentatge basades en el concepte de la ‘tendalogia del professor Manuel Amat.

El cicle va començar el 14 de febrer i a Pego es durà a terme els dies 21 i 23 de març, sota el títol de ‘Com canviar ‘la cosa’, Ja’. Es farà en horari de 15.00 a 17.00. El taller és gratuït. Les places són limitades. Per a poder inscriure’s s’ha de telefonar a qualsevol agència de CREAMA. El telèfon de Creama Pego és el 96 557 12 55.

1130 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!