Creama Pego organitza una jornada informativa sobre l’obtenció de certificats de professionalitat

En este cas en l’àmbit sociosanitari. Dirigida a totes aquelles persones que hagen treballat o estiguen treballant en residències, centres de dia, en guarderies o serveis socials, entre d’altres. Tindrà lloc el proper dilluns, 26 de novembre, a les 18.30 hores a l’edifici Cervantes.
Un certificat de professionalitat configura un perfil professional entès com conjunt de competències professionals identificable en el sistema productiu i reconegut i valorat en el mercat laboral.

Per a facilitar i promoure l’obtenció d’estos certificats de professionalitat Creama Pego ha organitzat dilluns que ve una jornada formativa sobre l’obtenció del certificats de professionalitat en l’àmbit sociosanitari. Alicia Carbonell, l’Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego, explicava a qui està dirigida la jornada, a totes aquelles persones que hagen treballat o estiguen treballant en residències, centres de dia, en guarderies o serveis socials, entre d’altres.

A la jornada informativa també poden acudir aquelles persones que estan fent-se càrrec d’una persona amb gran dependència, tot i que no tinguen la titulació corresponent sempre i quan, aclaria Carbonell, “tinguen interés d’obtindre eixe certificat de professionalitat de l’activitat que estan realitzant encara que siga en els seus mateixos familiars”.
La jornada informativa està orientada a oferir tota la informació general sobre el que són els certificats de professionalitat. S’explicarà el procediment a seguir per a obtenir el certificat. I, apuntava l’ADL de Creama Pego que “es donarà l’opció perquè després siguen assessorats, de forma col·lectiva o individual”.

Fins a 30 persones poden acudir a esta jornada informativa sobre l’obtenció del certificat de professionalitat en l’àmbit sociosanitari. No obstant això, advertia Alicia Carbonell, divendres passat, que ja hi havia bastants inscripcions. Unes inscripcions que es poden fer directament acudint a Creama Pego o telefonant al 96 557 12 55.

La jornada informativa, que tindrà lloc dilluns, 26 de novembre, a les 18.30 hores a l’edifici Cervantes, serà impartida per l’equip docent de Creama especialitzat en l’àmbit sociosanitari després de cinc anys duent a terme tallers d’ajuda a domicili.
501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!