Creama Pego i Volem parlen sobre la nova llei d’emplead@s de la llar

Demà a les 19h., a la Casa de Cultura de Pego. Experts informaran sobre els canvis que suposa que, des del principi de l’any tots els treballadors de casa han d’inscriure’s en el règim general de la Seguretat Social.
Primer va ser el canvi de règim agrari a règim general. Ara, Creama Pego s’ha coordinat amb VOLEM, la Plataforma Social per a l’Ocupació, per a informar de la nova Llei d’Emplead@s de la Llar’ que està vigent des de l’1 de gener de 2012. La jornada té lloc demà dimarts 27 de gener, a les 19 hores a la Casa de Cultura de Pego.

Experts informaran sobre els canvis que permeten que una netejadora de la llar que s’inscriu en la Seguretat Social tinga els mateixos drets que altres treballadors.

La nova normativa regula que des de l’1 de gener de 2012, tots els treballadors del servei domèstic s’han d’inscriure en el règim general de la Seguretat Social. El deure de fer-ho el té la família de la casa on treballa o la persona que actua com a ocupadora. Segons els polítics la Normativa té beneficis per als dos costats: les empleades de la llar i la família que els oferix treball.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb Creama Pego al telèfon 96 557 12 55 o acudint directament a l’oficina, situada al c/ Sant Agustí, nº6 2n pis i inscriure-vos per a assistir.

579 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!