Creama Pego compta amb el primer caixer autoservef de la comarca

Des de dimarts passat les persones desocupades de Pego i les rodalies compten amb un nou servei a l’oficina de Creama Pego que evita desplaçaments. El caixer autoservef facilita els serveis d’intermediació sense haver de desplaçar-se a Dénia. Per a usar-lo és imprescindible conservar el Darde.
Des de dimarts passat Pego compta amb un nou servei, un caixer autoservef que està ubicat a l’oficina de Creama Pego i que cobrix, no només Pego i les Valls sinó la resta de poblacions que delimiten amb la comarca i puguen tenir més aprop Pego que Dénia, Gandia o Muro.

Pego és el primer municipi de la Marina Alta en implantar este nou servei que facilita la tramitació de les persones desocupades evitant desplaçaments a Dénia, llistes d’espera o cues. El nou caixer autoservef, explicava la regidora de Creama de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, “fa els serveis d’intermediació […] que van des de la renovació de la demanda d’ocupació, traure còpia del Darde o fer consultes de les ofertes d’ocupació, entre d’altres”. El caixer autoservef actua, en paraules de Sendra com a “el seu centre servef d’ocupació”, ja que continuava enumerant, el caixer autoservef també permet als usuaris “consultar els seus currículums, modificar-los, genera certificats, ens dóna informació de tots els cursos de formació que estan fent-se”.
Recordava la regidora de Creama allò imprescindible per a poder que “per a realitzar totes estes tasques des del caixer autoservef, l’usuari necessita acudir amb el codi autoservef que apareix al full de renovació, al Darde”, ja que subratllava Pepa Sendra, “sense este codi l’usuari hauria d’acudir a l’oficina de Dénia i identificar-se amb el DNI”.

Pego és el primer poble que ha instal·lat este nou servei al Creama. Recordava Pepa Sendra que des de 31 de març de 2012 la Conselleria d’Ocupació i Formació va derogar tots els convenis amb els centres associats amb el Servef, com ho era Creama, passant a ser agències de col·lació. Davant esta circumstància, l’agència de Creama Pego, “perquè la ciutadania no es vegera minvada d’estos serveis va sol·licitar al Servef la instal·lació d’este caixer autoservef”.
510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!