CREAMA informa sobre les ajudes del Pla de Competitivitat i Comerç Excel•lent

L’objectiu és reconèixer i promocionar la inversió, la iniciativa i l’esforç per millorar l’organització de les Pimes. Al mateix temps, este programa abona els comerços perquè incrementen la seua competitivitat a través d’una gestió basada en la qualitat. Les subvencions són de fins al 100% amb un límit de 600 euros per establiment. El termini per a la presentació de sol•licituds finalitza el 16 d’abril.
La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha publicat l’ordre que regula les ajudes al Pla de Competitivitat de la Comunitat Valenciana en matèria de qualitat per a l’exercici 2010. En ella s’inclou el projecte Comerç Excel•lent l’objectiu del qual és reconèixer i promocionar la inversió, la iniciativa i l’esforç per millorar l’organització de les Pimes. Al mateix temps, este programa abona els comerços perquè incrementen la seua competitivitat a través d’una gestió basada en la qualitat. Per això s’atorguen subvencions per a finançar les despeses corrents per a la implantació de normes de qualitat del segell Comerç Excel•lent i del distintiu públic de confiança en línia Òptima Web del comerç electrònic.

El distintiu Comerç Excel•lent és un reconeixement de la Fundació Valenciana de la Qualitat per a distingir el mèrit i avalar el prestigi dels comerços de la Comunitat Valenciana. Per a això s’avaluen aspectes com el servei (cortesia, credibilitat, capacitat de resposta, seguretat, accessibilitat, etc.), els elements tangibles (instal•lacions, equips i mobiliaris, envasos i embalatges, etc.), el personal (imatge, competència) i la millora contínua.

Els empresaris i comerciants interessats en estes ajudes poden trobar tota la informació en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local que el CREAMA té a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia. Les subvencions són de fins al 100% amb un límit de 600 euros per establiment. El termini per a la presentació de sol•licituds finalitza el 16 d’abril.

D’altra banda, la Conselleria concedeix també ajudes per al suport a l’assistència a fires internacionals en territori nacional. Estes subvencions arriben fins al 60%, amb un límit de 10.000 euros per empresa. La data límit de presentació de sol•licituds és el 21 de maig del 2010.


481 Visites

Deixa un comentari