CREAMA informa de les ajudes als desocupats que es constituïsquen en empresaris autònoms

Les ajudes van des dels 2.500 fins als 5.000 €, segons el col•lectiu emprenedor. En este exercici la Conselleria només subvencionarà les empreses que inicien la seua activitat a partir del 3 de juliol. El termini màxim de sol•licitud és fins el 30 de setembre.
La Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha convocat les subvencions de foment d’ocupació dirigida als emprenedors i, més concretament, als treballadors desocupats inscrits en el SERVEF que creen llocs de treball a través de l’activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi. Les ajudes van des dels 2.500 fins als 5.000 euros segons el col•lectiu d’emprenedors (jóvens menors 30 anys, majors de 45 anys, dones, persones amb alguna discapacitat, etc.).

Per a este exercici, la Conselleria només subvencionarà a les empreses que inicien la seua activitat des de hui, 3 de juliol, fins al 30 de setembre i el termini màxim de presentació de sol•licituds és fins al mateix 30 de setembre.

L’orde de la Conselleria regula, així mateix, ajudes a la primera contractació. En este cas se subvencionarà tant la contractació indefinida si s’ha realitzat des de l’1 de gener del 2014 com la temporal si es realitza a partir del 3 de juliol. Les quanties van des dels 1500 € fins als 6.000 € depenent del tipus de contracte i col•lectiu contractat (Contractacions amb menors de 30 anys, majors de 45 anys o inscrits en el SERVEF interrompudament almenys 365 dies previs a la contractació), prioritzant en este cas la contractació de desocupats menors de 25 anys. També hi ha ajudes per als contractes a temps parcial si són d’un mínim de 20 hores. El termini màxim per a sol•licitar estes ajudes finalitza el 30 de setembre del 2014.

Les persones interessades en estes ajudes poden obtindre tota la informació en el CREAMA, a través de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.
511 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!