Conxa del Ruste és nomenada subsecretària de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Hui ha eixit publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana el seu nomenament. Este va ser acordat el passat 4 de setembre. El nou càrrec és incompatible legalment amb la seua tasca com a regidora, el que donarà lloc a què al proper ple entre a la corporació municipal Jordi Pascual per substituir-la. Declarava al seu compte de facebook del Ruste divendres: « Crec que puc treballar molt pel nostre poble i el nostre País des del meu nou lloc i sóc capaç enfrontar-me a aquest nou repte amb la consciència tranquil·la».
Hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica el nomenament de Conxa del Ruste Aguilar com a subsecretària de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. El Consell, a proposta del conseller Rafel Climent, acordava el nomenament el passat divendres 4 de setembre.
Este càrrec és incompatible legalment amb la seua tasca com a regidora el que suposa que Conxa del Ruste va atendre el seu últim ple el passat 3 de setembre. En no ser oficial el nomenament, però, no va poder acomiadar-se de la corporació. En la propera sessió plenària ocuparà el seu lloc el regidor de Compromís Jordi Pascual.

Del Ruste assegurava a Ràdio Pego que ocupar la subsecretaria de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball «suposa un repte laboral per a mi» perquè explicava que ella ja estava treballant en la Conselleria des de fa algun temps. La diferència radica, doncs, en què la subsecretaria «és un alt càrrec de la Generalitat que forma part de l’estructura organitzativa de totes les Conselleries». Estes, les subsecretaries, es dediquen a l’organització de tots els processos que són comuns a les Direccions Generals dependents de les diferents conselleries.
«És un repte molt gran», reiterava del Ruste, al que no va poder dir que no perquè la petició va vindre directament del seu partit, de Compromís, «que està liderant eixa Conselleria al capdavant de la qual està Rafa Climent». Esta proposta, admetia li la van fer en estar a l’oposició. Reconeix que el fet de deixar la regidoria només començar la regidoria li «sap molt greu», però també assegura que té la «consciència tranquil·la perquè deixe liderant l’oposició al grup municipal de Compromís per Pego».

Entre eixos reptes que comporta el nou càrrec de Conxa del Ruste està, «que la conselleria funcione millor», és a dir, detallava «que no hi haja entrebancs administratius, que les contractacions siguen clars i transparents, que la política de personal es porte a terme, que estiga tot ben cobert i ben assistit». En resum, apuntava la subsecretària, «que les coses funcionen».

Ràdio Pego li preguntava a la nova subsecretària de la Conselleria d’Economia si, el fet d’estar tan a prop de la gent que pren decisions li permetrà influir perquè Pego vaja millor. Contestava que «es farà tot el que es puga» i confessava que es va estrenar en una taula «en que estaven debatent-se uns informes que havien de vore amb un tema de Pego» i concloïa que «Pego per a mi és una prioritat».

881 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!