Convocat un plenari extraordinari pel dilluns

Per tal de poder sol·licitar dins de termini les subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), s’ha convocat una sessió plenària de caràcter extraorinari pel dilluns. A partir de les huit hores els membres de la corporació debatiran sobre la petició de les ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons.

En l’ordre del dia també s’inclou una proposta de l’equip de govern, d’adhesió de Pego al Pacte dels Alcaldes per al clima i l’energia.

El pacte dels alcaldes, és un moviment en què participen autoritats locals i regionals de diferents localitats de tota Europa.

Els signants assumeixen un compromís voluntari de reduir les emissions de CO2 en un 40 % abans del 2030, millorar l’eficiència energètica, utilitzar fonts d’energia renovable als seus territoris i desenvolupar mesures per a adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic.

Compromisos als que es sumarà Pego en cas que la corporació aprove dilluns l’adhesió a aquest Pacte d’alcaldes pel clima i l’energia.

613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Hola!!