Continuen les Festes de Pego 2015

Fins les 2 de la vesprada, activitats per a xiquets i xiquetes al passeig Cervantes. A les 18h., segona part amb teatre de carrer i musical infantil. A les 20.30h., concert de la banda de cornetes i tambors de la confraria de l’Ecce-Homo amb dos bandes convidades. A les 22.30h., el musical ‘Feeling’ al poliesportiu Cervantes.
DILLUNS, 29 DE JUNY

Primer dia de xiquets i xiquetes amb:

– A les 6 de la vesprada, actuació del teatre de carrer itinerant «Astronautes Llunàtics» que farà un recorregut pels voltants del Passeig Cervantes fins al Poliesportiu Ausiàs March.

I justament, al poliesportiu, a les 7:30 de la vesprada, començarà «Mundolandia», un musical infantil en el que els més menuts podran gaudir de tots els personatges infantils amb els que puguen somiar.

– A les 8:30 de la vesprada, concert de la Banda de cornetes i tambors de la Confraria de l’Ecce-Homo, a la placeta de l’Ecce Homo.

Esta estarà acompanyada per la banda de cornetes i tambors de la Confraria del Natzarè d’Ondara i de la confraria de Jesús de Medinaceli de Pego.
– A les 10.30 de la nit, musical al poliesportiu Ausiàs March.

‘Feeling’ és un musical amb magnífiques coreografies i una magistral posada en escena carregada de moments increïbles. Un espectacle únic per gaudir d’una nit de Festes de Pego.

Entrada gratuïta. S’admeten aportacions de productes bàsics de neteja o aliments per ajudar al banc d’aliments de Pego.

DIMARTS, 30 DE JUNY

– A partir de les 9 del matí i fins les 13h., exposició de la imatge del Santíssim Ecce-Homo a la capella.
– A partir de les 11 del matí i fins a les 14h., segon dia de xiquets i xiquetes al passeig Cervantes amb l’aigua com a eix principal.

– A les 11.30h., a l’església de l’Assumpció, eucaristia en honor a Sant Joaquim, patró del CEAM.

– Des de les 5 de la vesprada al carrer Santa Teresa, pilota valenciana

A les 5 de la vesprada, partida entre membres del Club de Pilota de Pego.

A les 6 de la vesprada, és el torn per a la gran partida de la vesprada amb jugadors de luxe que es barrejaran amb els jugadors pegolins. Emoció assegurada.
– A les 7:30 de la vesprada, SOLEMNES VESPRES, celebrades a la Capella del Stm. Ecce-Homo per la Germandat SACERDOTAL DEL STM. ECCE-HOMO DE PEGO.

En acabar la celebració, trasllat processional de la Imatge del Stm. Ecce-Homo amb el següent itinerari: Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, San Agustí, Plaça Mayorazgo Cendra, Plaça del Ajuntament i Parròquia, on es cantarà l’himne al Stm. Ecce-Homo.

– A les 8 de la vesprada, davant l’ermita de Sant Josep, tota la potència de la dolçaina i la percussió s’unixen per oferir una concert amb un repertori variat i molt entretingut!
– Les festes de Pego viuen la transició entre dimarts 30 de juny i dimecres 1 de juny, dia del patró, amb l’actuació -ja tradicional- de l’orquestra Montecarlo des de les 00.30h., al Pla de la Font.

Una nit d’orquestra per gaudir de les versions més actuals i clàssiques en un ambient que sempre convida al somriure.

DIMECRES, 1 DE JULIOL

DIA DE LA SANG, DIA DEL SANTISSIM ECCE HOMO, PATRÓ DE PEGO
8:00: Volteig general de campanes i “Despertà Festera” .

11:30: SOLEMNE EUCARISTIA

14:00: MASCLETÀ a la Plaça de l’Ajuntament.

19:00: TRADICIONAL REPARTIMENT DE LA MURTA

21:00: SOLEMNE PROCESSÓ per plaça de l’Ajuntament, plaça Mayorazgo Cendra, Ramon i Cajal, Camilo Pérez, Jaume I, Major, plaça Ajuntament, Ecce-Homo, finalitzant en la Capella del patró de Pego cantant el seu l’himne. A continuació, espectacle pirotècnic a la Plaça del Ajuntament.

00:00 Gran Castell de focs d’artifici per tancar el dia del Patró, al Passeig del Cementeri.
546 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!