Continuen les Festes de Pego 2015

Fins les 2 de la vesprada, activitats per a xiquets i xiquetes al passeig Cervantes. A les 18h., segona part amb teatre de carrer i musical infantil. A les 20.30h., concert de la banda de cornetes i tambors de la confraria de l’Ecce-Homo amb dos bandes convidades. A les 22.30h., el musical ‘Feeling’ al poliesportiu Cervantes.
DILLUNS, 29 DE JUNY

Primer dia de xiquets i xiquetes amb:

– A les 6 de la vesprada, actuació del teatre de carrer itinerant «Astronautes Llunàtics» que farà un recorregut pels voltants del Passeig Cervantes fins al Poliesportiu Ausiàs March.

I justament, al poliesportiu, a les 7:30 de la vesprada, començarà «Mundolandia», un musical infantil en el que els més menuts podran gaudir de tots els personatges infantils amb els que puguen somiar.

– A les 8:30 de la vesprada, concert de la Banda de cornetes i tambors de la Confraria de l’Ecce-Homo, a la placeta de l’Ecce Homo.

Esta estarà acompanyada per la banda de cornetes i tambors de la Confraria del Natzarè d’Ondara i de la confraria de Jesús de Medinaceli de Pego.
– A les 10.30 de la nit, musical al poliesportiu Ausiàs March.

‘Feeling’ és un musical amb magnífiques coreografies i una magistral posada en escena carregada de moments increïbles. Un espectacle únic per gaudir d’una nit de Festes de Pego.

Entrada gratuïta. S’admeten aportacions de productes bàsics de neteja o aliments per ajudar al banc d’aliments de Pego.

DIMARTS, 30 DE JUNY

– A partir de les 9 del matí i fins les 13h., exposició de la imatge del Santíssim Ecce-Homo a la capella.
– A partir de les 11 del matí i fins a les 14h., segon dia de xiquets i xiquetes al passeig Cervantes amb l’aigua com a eix principal.

– A les 11.30h., a l’església de l’Assumpció, eucaristia en honor a Sant Joaquim, patró del CEAM.

– Des de les 5 de la vesprada al carrer Santa Teresa, pilota valenciana

A les 5 de la vesprada, partida entre membres del Club de Pilota de Pego.

A les 6 de la vesprada, és el torn per a la gran partida de la vesprada amb jugadors de luxe que es barrejaran amb els jugadors pegolins. Emoció assegurada.
– A les 7:30 de la vesprada, SOLEMNES VESPRES, celebrades a la Capella del Stm. Ecce-Homo per la Germandat SACERDOTAL DEL STM. ECCE-HOMO DE PEGO.

En acabar la celebració, trasllat processional de la Imatge del Stm. Ecce-Homo amb el següent itinerari: Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, San Agustí, Plaça Mayorazgo Cendra, Plaça del Ajuntament i Parròquia, on es cantarà l’himne al Stm. Ecce-Homo.

– A les 8 de la vesprada, davant l’ermita de Sant Josep, tota la potència de la dolçaina i la percussió s’unixen per oferir una concert amb un repertori variat i molt entretingut!
– Les festes de Pego viuen la transició entre dimarts 30 de juny i dimecres 1 de juny, dia del patró, amb l’actuació -ja tradicional- de l’orquestra Montecarlo des de les 00.30h., al Pla de la Font.

Una nit d’orquestra per gaudir de les versions més actuals i clàssiques en un ambient que sempre convida al somriure.

DIMECRES, 1 DE JULIOL

DIA DE LA SANG, DIA DEL SANTISSIM ECCE HOMO, PATRÓ DE PEGO
8:00: Volteig general de campanes i “Despertà Festera” .

11:30: SOLEMNE EUCARISTIA

14:00: MASCLETÀ a la Plaça de l’Ajuntament.

19:00: TRADICIONAL REPARTIMENT DE LA MURTA

21:00: SOLEMNE PROCESSÓ per plaça de l’Ajuntament, plaça Mayorazgo Cendra, Ramon i Cajal, Camilo Pérez, Jaume I, Major, plaça Ajuntament, Ecce-Homo, finalitzant en la Capella del patró de Pego cantant el seu l’himne. A continuació, espectacle pirotècnic a la Plaça del Ajuntament.

00:00 Gran Castell de focs d’artifici per tancar el dia del Patró, al Passeig del Cementeri.
595 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!