Coneix les Valls amb els cirerers amb fruita

L’oficina de Turisme de Pego i les Valls ha organitzar una segona sèrie de rutes per a aprofundir en el coneixement de l’interior de la Marina Alta. Així aquest dissabte es realitza la Ruta dels moriscos a la vall de la cirera. L’oficina de Turisme de Pego i Les Valls va encetar la primavera amb dues rutes per a conèixer els terme de Pego i l’interior de la Marina Alta. D’una banda, la ruta dels Moriscos, de l’altra, la ruta dels cirerers en flor. Per a aprofundir en aquestos paratges propers i la seua evolució a mesura que els mesos avancen, l’oficina de turisme de Pego i les Valls ha llençat de nou l’oferta de la ruta, ‘els moriscos a la vall de la cirera’.

La primera excursió d’aquesta nova edició tindrà lloc demà dissabte, 16 de maig i farà honor al seu nom, ja que es pujarà a la Vall d’Alcalà, terme que va pertànyer al cabdill Al-Azraq i on es conserva part important de l’assentament morisc de l’Atzuvieta, nomenat Bé d’Interès Cultural i Patrimoni Històric. En aquesta ruta també es visitarà la nevera de Baix. D’altra banda, les persones assistents a la ruta s’endinsaran a la Cova del Rull, ja a la Vall d’Ebo. Aquesta cova és rica en estalactites i estalagmites, a més de formacions capritxoses de gran varietat colorística. Cap a les dues de la vesprada es dinarà paella a un bar d’Ebo per a acabar la jornada.

Com a novetat en aquesta ruta, es posaran a la venda cireres, el producte estrella de la temporada. Les cireres en tot el seu esplendor és un factor que determina que els excursionistes puguen apreciar el paisatge amb tocs de verd i roig dibuixats des dels bancals en plena producció.

Hi haurà una segona excursió d’aquestes característiques el proper dissabte, 23 d’abril. Cada excursió costa 19€, tot inclòs (visites guiades, entrada a la cova i dinar). Si vols assistir-hi és imprescindible portar cotxe propi per a fer l’excursió, així com roba còmoda i calcer adequat. La inscripció es farà a Aestas, empresa de turisme actiu, al telèfon 966430156.


480 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!