Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (30/04/21)

Des de Salut Pública i l’Hospital Marina Salut de Dénia ens confirmen bones notícies, ja que en aquests moments no hi ha cap pacient malalt de Covid-19 en l’hospital.

També ens han informat que durant aquesta setmana s’han inoculat a la nostra comarca al voltant de 10.000 vacunes, ja porten un total de 50.000 dosis posades.

En aquests moments estan vacunant a les persones de 70 a 75 anys i durant la pròxima setmana començaran amb els de 66 a 69 anys, a més continuaran vacunant als grups de risc a l’hospital comarcal.

Pel que fa a la nostra població, aquesta setmana tenim dos positius per Covid-19, un més que la setmana anterior.

Durant aquesta setmana s’ha vacunat a la nostra localitat a la gent d’entre 60 a 70 anys, i ens informen que durant la setmana pròxima es continuarà en el mateix rang d’edat vacunant en el centre de salut de la nostra localitat. A més, ens han informat que hem de tindre per al dia 24 de maig el pavelló municipal enllestit per a la vacunació massiva.

Pareix que arriben les bones notícies, però tot dependrà del nombre de dosis que hi vagen arribant.

Esperem que a poc a poc vagen arribant les dosis necessàries perquè la vacunació massiva es puga dur a terme i que així aquesta bona notícia es puga fer realitat.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

242 Visites

Deixa un comentari