Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (29/01/21)

Com cada setmana ens hem reunit amb els responsables de Marina Salut, Salut Pública, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Marina Salut ens informen que en aquests moments hi ha 64 pacients a planta i 12 a l’UCI malalts de Covid-19. Actualment, hi ha 7000 persones en seguiment, la incidència és alta igual que a la resta de la Comunitat Valenciana.

El Centre de Salut de Pego ens ha informat que venen uns dies complicats i que la situació s’espera que dure fins a mitjans de febrer. A hores d’ara augmenten els casos a la nostra localitat, encara que no a un ritme tan accelerat com les passades setmanes. Actualment, hi ha 100 persones en seguiment a l’agenda Covid-19 del nostre centre de salut. A més, ens aconsellen que la gent siga conscient, ja que la nostra vida està en joc!

Segons dades de Conselleria de Sanitat, al nostre poble hi ha 101 positius PCR+14 dies, això no vol dir que estiga’m millor, ja que hem augmentat 55 positius respecte a la setmana anterior.

No ens podem confiar! Hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb tota la normativa sociosanitària i mesures restrictives quant a mobilitat vigents.

El virus no discrimina.
La nostra salut està en joc.
No poder baixar la guàrdia.

471 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!